Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hisztek az őrangyalokban?

Hisztek az őrangyalokban?

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hinni nem hiszek,de hogy nekem van,az biztos.Bambán mentem át az úttesten.És egyszer csak a nevemet hallottam kiabálni.V isszafordultam és visszaléptem.Abban a pillanatban ezerrel fordult be egy autó a piros lámpánál.Ha nem lépek vissza,most nem tudtam volna elmesélni.Kerestem,hogy ki szólíthatott a nevem.Senki nem volt az utcán.És nem egyszer fordult elő.
2010. aug. 6. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonlóan jártam egy villamossal, amit az első elmesélt, bár senki nem szólított a nevemen, egyszerűen leléptem a sínekre, és valami isteni szikra csapott belém, hogy nézzek balra... még éppen volt időm visszaugrani a padkára. A villamos nem jött vészesen gyorsan, de lehet kicsit átrendeződött volna a testszerkezetem, ha elcsap... Egyszer hasonló volt egy autóval is, pedig alapjáraton tényleg nagyon körültekintő vagyok, és 5-ször is körülnézek mielőtt lelépek az útra, ezek valahogy nem úgy alakultak... Számtalan olyan történetem van, ami ha nem is halállal, de végződhetett volna sokkal rosszabbul is, így ha nem is konkrétan az őrangyalokba hiszek, de abba mindenképpen, hogy valaki nagyon vigyáz rám odaföntről :)
2010. aug. 6. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
2010. aug. 7. 01:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ezek a dolgok nem véletlenek,annál sokkal több.A z ember meghökken,de valami tényleg van.Pedig én nem vagyok isten hívő.
2010. aug. 7. 16:58
 5/8 pelgrim ***** válasza:
31%
Őrangyalokban nem hiszek, de hiszek az ember isteni kilétében az Én Vagyok-ban,az Isten egyszülött fiában, leányában, a Krisztusban minden emberben, aki folyton velünk van és csakis a javunkat akarja. Az isteni kilétünk képes arra, hogy veszély esetén a leghatékonyabb módon figyelmeztessen bennünket, de szabad akaratunkat mindig tiszteletben tartja.
2010. szept. 5. 17:40
 6/8 anonim ***** válasza:
2010. szept. 5. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy mindenkinek van őrangyala, nekem is.
2010. szept. 5. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Hiszek, és már számtalanszor megtapasztaltam a segítségét.
2010. szept. 6. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!