Mikor vette kezdetèt a Mária imádat ès az"Isten anyja"kifejezès?
51.Èn nem tudok róla,majd meg nèzem.
Egy dolog biztos,hogy a Tanúk,ha az állandó kutatás közben kiderül,hogy a profècia keretein belül kiigazításra van szüksèg,nyomban a kutatók összeülnek ès kiigazítsák ha időbetelik akkor is.
Ellentètben azokkal akik règtől akár 2-3 ezer ève is biblia ellenes gyakorlatot őriz ès cselekszi ,ès rájön ès úgy is ragaszkodik a ferde tantètelhez ès gyakorolja.
Pld.Mária kultusz:ahelyett visszavennèk az apostolok tanitására ès azon a szinten tisztelni Jèzus anyját,nem tágitanak a kultuszbol.
Had ne mondjam,hogy a Szentháromságban mennyi biblián kívüli gyakorlat van ès ha valaki megemlíti kivannak akadva.
A tanúk kifinomitják mint az aranyat a tűzön.Minden híbát megkeresnek ès elkerülnek miután meggyőződnek rajta.
Minden vállás ezt kène tegye nem pedig a híbát takargatni.
Szerinted edgár bűn Jézust imádni?
Nemtudom messze nincs annyi bajom Máriával:mint
a Jehovistákkal
a Mormogo mormonokkal
a scientologusokkal
és Sándortestvér Gyülijével
szerintem a Máriahívők-egy békés nép nincs velük semmi baj nem okoskodnak nem kötöszködnek-legtöbbször imádkoznak majd/és cselekednek!!!
53.Ez egy olyan kèrdès,mint amikor Jèzust kèrdeztèk a farizeusok"Kell-e a császèrnak adót fizetni"
Lehet nem is akartad,mègis követed a farizeusokat.
Nem hogy lehet, de kell is adót fizetni. Viszont én nem vagyok farizeus, te nem vagy Jézus (bár úgy nyilatkozol, mintha maga Isten lennél), a kérdésben semmi hasonlóság nem volt, szóval minden stimmel.
Bűn imádni Jézus vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!