Mikor vette kezdetèt a Mária imádat ès az"Isten anyja"kifejezès?
Jó, de ők tagadják, hogy Jézus lenne a testé lett Ige. Csak valami földönfutó angyalnak tartják.
41.Kik azok az,ők.
Kik a földönfutó angyalok?
János.1:1,2,3 Itt nem szabad tagadni!
"Csak valami földönfutó angyalnak tartják."
Hát én azon nemtudok segíteni.
Mind ebben,mind háromsagban,mind az inkvizíció témajaban látom,láttam mennyire vannak félreinformálva tudatosan.
Nem harcàszkodok en olyanokkal akik féligazsàgokkal operálnak.
Helyette a csalàddal töltöm az időt.
Ezen senki se tud segíteni, zavaros, téveszmés tanításuk van, ami évről évre is változik. Például egy időben lehetett náluk Jézus imádni, el is várták, most ezért kiközösítik a vének azt, aki Jézust imádja. Egy időben a véradás hőstettnek számított, most kiközösítenek, ha vért adsz vagy fogadsz el.
Még számtalan ilyet lehetne hozni tőlük. Zavaros katyvasz vallás az övék teljesen.
45#
És, a vallàsos gőg, amiről meggyőződèsem hogy egy aktìv szellemisèg ami uralja őket.
45.Jèzust nemimádhatják,ès te se más se.
Íme.
Mátè.4:10"Akkor Jèzus így szólt hozzá:Menj innen,Sátán!Mert meg van írva,a te Istenedet imádd,ès egyedül neki vègezz szent szolgálatot".
Jelenèsek22:9."Ő azonban ezt mondja nekem:Vigyázz!Ne tedd!Csak rabszolgatársad vagyok neked ès a testvèreidnek,akik profèták,ès azoknak,akik megtartják e tekercs szavait.Istent imádd!
A fentiekben látjuk,hogy Jèzus ès az angyal is azt mondja:Istent imádd!
Tényleg nem tudod, mi volt Mt 4.10 előzménye?? ha tudnád, nem írnál ekkora badarságot.
Jel. 22.9-nél pedig magad is beismered, hogy itt egy angyal szól Jánoshoz. Tehát nem releváns.
Ebben igazad lehet, mert egy emberből se néznék ki ennyi gyűlöletet, mint pl a kérdezőben van a katolikusok iránt. Bár lehet csak túl naiv vagyok és jóhiszemű az embereket tekintve.
"Jèzust nemimádhatják,ès te se más se."
Az őrtoronynak nem ez volt a véleménye évtizedeken keresztül. Az őrtorony azt mondta sok évtizedeken át, hogy bizony Jézusnak is jár imádat.
1953-ban még ezt írták:
“Az ő helyzete van szembeállítva az emberek és angyalok helyzetével, mivel mindegyiknek Uraként az övé ‘minden hatalom mennyen és földön’. Ezért mondja: ‘És imádja őt Isten minden angyala’ , és ennek az az oka, hogy ‘különb Nevet örökölt amazoknál.’” [1] “Egy hamis Krisztust imádni valóban bűn lenne, de Krisztust imádni bármilyen formában nem lehet rossz, mert amikor behozza az ő elsőszülöttét a világba, így szól: ‘És imádják őt az Istennek minden angyalai.’” [2] “Igen, mi hisszük, hogy amíg a mi Urunk Jézus a földön volt, valóban imádták, méghozzá helyesen."
48.Ennyire szereted Istent ès az igazságot?
Főleg szètrobbantad a bibliaversek valoság èrtèkèt.
Mindkèt bibliavers azzal vègződik"Istent imádd".
Ezèrt is idèztem a verseket"Istent imádd"
Hogy lehet,hogy a legfontosabb jelentèsèt a bibliaverseknek csak úgy kiradírozod.
Azt hiszed,hogy a 47 bejegyzèsemet kritikára tettem mint te,hogy kritizálod Isten szavat.
Egyèb nincs hatra,csak egy kèrdès.
Milyen keresztèny vagy?Az aki lesőpri a biblia szavait az asztalról ès azt mondja, keresztèny vagyok.
Ezèrt volt ès van annyi bűn a vallásodban,mert javitgatjátok az álmaitok szerint az Isten szavat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!