Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor vette kezdetèt a Mária...

Mikor vette kezdetèt a Mária imádat ès az"Isten anyja"kifejezès?

Figyelt kérdés

2020. szept. 13. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:

Jó, de ők tagadják, hogy Jézus lenne a testé lett Ige. Csak valami földönfutó angyalnak tartják.

2020. szept. 14. 15:40
 42/78 A kérdező kommentje:

41.Kik azok az,ők.

Kik a földönfutó angyalok?

János.1:1,2,3 Itt nem szabad tagadni!

2020. szept. 14. 15:53
 43/78 anonim ***** válasza:
89%

"Csak valami földönfutó angyalnak tartják."

Hát én azon nemtudok segíteni.

Mind ebben,mind háromsagban,mind az inkvizíció témajaban látom,láttam mennyire vannak félreinformálva tudatosan.

Nem harcàszkodok en olyanokkal akik féligazsàgokkal operálnak.

Helyette a csalàddal töltöm az időt.

2020. szept. 14. 15:53
 44/78 anonim ***** válasza:
85%
ők=jehovások
2020. szept. 14. 15:58
 45/78 anonim ***** válasza:
100%

Ezen senki se tud segíteni, zavaros, téveszmés tanításuk van, ami évről évre is változik. Például egy időben lehetett náluk Jézus imádni, el is várták, most ezért kiközösítik a vének azt, aki Jézust imádja. Egy időben a véradás hőstettnek számított, most kiközösítenek, ha vért adsz vagy fogadsz el.

Még számtalan ilyet lehetne hozni tőlük. Zavaros katyvasz vallás az övék teljesen.

2020. szept. 14. 16:01
 46/78 anonim ***** válasza:
100%

45#

És, a vallàsos gőg, amiről meggyőződèsem hogy egy aktìv szellemisèg ami uralja őket.

2020. szept. 14. 16:04
 47/78 A kérdező kommentje:

45.Jèzust nemimádhatják,ès te se más se.

Íme.

Mátè.4:10"Akkor Jèzus így szólt hozzá:Menj innen,Sátán!Mert meg van írva,a te Istenedet imádd,ès egyedül neki vègezz szent szolgálatot".

Jelenèsek22:9."Ő azonban ezt mondja nekem:Vigyázz!Ne tedd!Csak rabszolgatársad vagyok neked ès a testvèreidnek,akik profèták,ès azoknak,akik megtartják e tekercs szavait.Istent imádd!

A fentiekben látjuk,hogy Jèzus ès az angyal is azt mondja:Istent imádd!

2020. szept. 14. 16:21
 48/78 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem tudod, mi volt Mt 4.10 előzménye?? ha tudnád, nem írnál ekkora badarságot.

Jel. 22.9-nél pedig magad is beismered, hogy itt egy angyal szól Jánoshoz. Tehát nem releváns.

2020. szept. 14. 16:30
 49/78 anonim ***** válasza:
100%

Ebben igazad lehet, mert egy emberből se néznék ki ennyi gyűlöletet, mint pl a kérdezőben van a katolikusok iránt. Bár lehet csak túl naiv vagyok és jóhiszemű az embereket tekintve.

"Jèzust nemimádhatják,ès te se más se."

Az őrtoronynak nem ez volt a véleménye évtizedeken keresztül. Az őrtorony azt mondta sok évtizedeken át, hogy bizony Jézusnak is jár imádat.

1953-ban még ezt írták:

“Az ő helyzete van szembeállítva az emberek és angyalok helyzetével, mivel mindegyiknek Uraként az övé ‘minden hatalom mennyen és földön’. Ezért mondja: ‘És imádja őt Isten minden angyala’ , és ennek az az oka, hogy ‘különb Nevet örökölt amazoknál.’” [1] “Egy hamis Krisztust imádni valóban bűn lenne, de Krisztust imádni bármilyen formában nem lehet rossz, mert amikor behozza az ő elsőszülöttét a világba, így szól: ‘És imádják őt az Istennek minden angyalai.’” [2] “Igen, mi hisszük, hogy amíg a mi Urunk Jézus a földön volt, valóban imádták, méghozzá helyesen."

2020. szept. 14. 17:15
 50/78 A kérdező kommentje:

48.Ennyire szereted Istent ès az igazságot?

Főleg szètrobbantad a bibliaversek valoság èrtèkèt.

Mindkèt bibliavers azzal vègződik"Istent imádd".

Ezèrt is idèztem a verseket"Istent imádd"

Hogy lehet,hogy a legfontosabb jelentèsèt a bibliaverseknek csak úgy kiradírozod.

Azt hiszed,hogy a 47 bejegyzèsemet kritikára tettem mint te,hogy kritizálod Isten szavat.

Egyèb nincs hatra,csak egy kèrdès.

Milyen keresztèny vagy?Az aki lesőpri a biblia szavait az asztalról ès azt mondja, keresztèny vagyok.

Ezèrt volt ès van annyi bűn a vallásodban,mert javitgatjátok az álmaitok szerint az Isten szavat.

2020. szept. 14. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!