Mikor vette kezdetèt a Mária imádat ès az"Isten anyja"kifejezès?
29.Látom,funkcionálisan nem èrted a magyar nyelvet,mert a felelet helyett a kèrdezővel foglalkozol funkcionálisan.
Inkább jó lenne a feleletel foglalkozz funkcionálisan mert a gyík erre htalmazott fel tègede ès nem arra,hogy funkcionálisan zavard az oldalt.
Ha esetleg a gyík. majd felvesz egy tanárt,hogy funkcionálisan megtanítsa azokat akik nem tudnak funkcionálisan èrtelmezni azt elfogadom,de az nem te vagy.Mert aki funkcionálisan ír,èrtelmez ès gondolkodik annak legalább èrettsègije van.
Mivel te kötözködsz a tehendőd helyett ès az oldalt zavarod sem funkcionálisan sem >nèlkül nem tudod magadat coordinálni.
Probálsz agitátorkodni de ami kevès az kevès mèg funkcionálisan is.
Sajnos mèg azt sem tudod aki feljebb mászik,az nagyobbat esik"funkcionálisan".
Úgy,hogy ajánlom,hogy foglalkozz a kèrdès megfelelèsèvel ès ne a kèrdezővel,funkcionálisan.
35.Nem vagyok edgar, de bennem a kèrdès motoszkál amire csak kitèrô vállaszokat kaptam.
Mondhatjuk úgy is ha funkcionálisan gondolkodunk,hogy menekülő válaszokat kaptam.
A theotokosz( istenszülő) szó először a római Hippolütosznál bukkan fel a 3. század elején, majd Órigenész írja le gyors elterjedését.
(Wiki)
Nemigazán vagyok penge Mariológiábòl.
Többen èrtenek hozzà itt, jobban ès szebben is ìrnak.
Csak annyi hogy Mària hordta ki,szülte meg Jézust.
Ezèrt az Isten anyja,az Isten szülője.
Nem pedig istenanya,tehàt imadat nem jar neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!