Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az ateistákat kérdezem, hogy...

Az ateistákat kérdezem, hogy mit fogtok csinálni ha hirtelen meghaltok, és a Pokolban találjátok meg magatokat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem hisztek benne bla bla bla, de talán attól még létezik, ha nem hisztek benne.

2020. szept. 8. 10:19
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
ma 13:36 ezt te csak hiszed.
2020. szept. 8. 13:43
 22/33 anonim ***** válasza:
97%

Igazából nem hiszek én semmit.

Csak próbáltam a kérdésre válaszolni az alapján, hogy mi tűnik valőszínűnek. Te nem értesz velem egyet, mert keresztény vagy, én meg nem. De nem is kell vitázni. Te kérdeztél, én válaszoltam.

2020. szept. 8. 13:45
 23/33 anonim ***** válasza:
97%

"Nos, mivel hiszek a Bibliában, és Jézusban is, meg követem, ezért valószínűleg nem a Pokolra kerülök"

Ne vedd biztosra, hogy neked VIP jegyed van a mennybe. Bizony lehet, hogy is ott fogsz velünk ülni, a Hádészban.

Olvasd csak:

"Sokan mondják majd nekem azon a napon: „Uram, Uram, nem a te nevedben prófétáltunk, nem a te nevedben űztünk ki démonokat, és nem a te nevedben tettünk sok csodát?” De akkor kijelentem nekik: „Sohasem ismertelek titeket. Távozzatok tőlem, ti gonosztevők!” (Mt 7,22-23)

Tehát ha olyan nagy hívő vagy, hogy az apostolokhoz hasonlóan csodákat teszel, még akkor is kerülhetsz a pokolba. A fenti evangeliumi szövegből pedig az is kiolvasható, hogy sok nagy keresztény jut majd kárhozatra.

Szóval ne igyál előre a medve bőrere.

2020. szept. 8. 13:54
 24/33 anonim ***** válasza:
26%
Kérdezőnek legyőhetetlen érvei vannak.
2020. szept. 8. 15:10
 25/33 anonim ***** válasza:
30%
K.
2020. szept. 8. 16:08
 26/33 Ozmium42 ***** válasza:
81%
K.
2020. szept. 8. 16:17
 27/33 qkker1 ***** válasza:
100%
Leülök a haverokkal zsugázni , egy jó szivar és Four Roses társaságában.
2020. szept. 8. 16:18
 28/33 anonim ***** válasza:
69%

Honnan tudod, hogy ki kerül a pokolba?

Akik hirtelen haltak meg, ugyanúgy feltámadnak előbb, mint akik lassan haltak meg.Mindenki találkozik Istennel és vagy megy a mennybe vagy meghal újra, azaz megszűnik létezni.

2020. szept. 8. 21:11
 29/33 A kérdező kommentje:
Vagyis akkor hal meg újból, ha nem hiszi el, hogy Jézus Krisztus Isten fia. Nem? Amikor bárki meghal hirtelen stb...
2020. szept. 8. 21:14
 30/33 anonim válasza:
100%

Szerintem tartok egy jó kis grill-party-t Luciferrel😄

Amúgy is tök menő helynek tűnik, tele mókás arcokkal(a különböző animációs sorozatok alapján😄)

2021. ápr. 11. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!