Ezt Isten megbocsátja? (kényszerbetegségben szenvedek)
Figyelt kérdés
Kényszergondolataim vannak mindig esküdnöm kell valamire amikor eszembe jut. Például: Mai napon megesküdök arra hogy, nem eszek pizzát (ez csak egy példa nem ilyenekre szoktam) és ezekről viszonylag már le szoktam kezeltettem ezt a betegségemet mert nagyon megőritette az életem. Utólag jutott olyan eszembe hogy olyat is mondtam magamba pl: Ha nem megyek ma edzeni akkor azzal azt fejezem ki hogy utálom Istent, vagy nem hiszek benne stb. :/ és volt olyan amikor az ilyen fajta igéreteket megszegtem és utána nagyon bűntudatom volt. Isten vajon megtudja bocsátani? Amennyiben semmilyen fajta ígéret nem lesz mostantól?2020. szept. 6. 09:55
1/3 anonim válasza:
Ezek önmotiváló ígéretek. Kamasz koromban csináltam, de utána ezek nélkül is csináltam a dolgom. Volt olyan, ami rajtam kívül álló volt, pl ha ma késik a busz akkor..., de ezeknek nincs igazi erejük, nem lesz valóság, nem úgy van, ahogy az 'ígéretben' szerepel, ne aggódj. Próbálj lazán magadhoz állni és talán magától abbahagyod.
3/3 anonim válasza:
A bűn az amikor tudva és AKARVA vétessz Isten ellen. Ha ez tényleg kényszeres, akkor ne aggódj, inkább kérd az Atyát, hogy segítsen kimászni ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!