Hogyan magyarázzam meg az illetőnek, hogyha jó ember vagy, de ateista vagy, attól még nem kerülsz a Mennybe, ha akármennyire jó ember vagy?
pl. 10 parancsolat? :)
De nem értem, hogy miért vannak ateisták. Lehet, hogy szerintetek NINCS SEMMI, de ki tudja? Nem féltek, hogy majd Jézus eljön 50 éven belül talán? Vagy, hogy a Pokolra kerültök? Lehet, hogy a Pokol 20 év múlva jön el neked, de az örökre szól. Azt hiszem.
Nem! Nem félek tőle, mert nem hiszek benne. Nem tudok hinni benne. Nem játszom el a vallásost hogy talán majd milyen jó lesz nekem. Az ilyet úgy hívják hogy képmutató. Ez a keresztények 90%-ra igaz.
Nekem nem kell hinnem, mert nem akarok a Mennybe jutni.
Már azért sem, mert ott nem találnék egyetlen ismerőst sem, ráadásul egy személyre nem főznek.
Nem állítom hogy nincs Isten, de én nem tudok benne hinni. Katolikus iskolába jártam pedig, és ott érett meg bennem hogy én nem hiszek. Persze eljátszhatnám hogy én mekkora hívő vagyok, de az képmutatás.
Ha már Jézus, akkor mi a helyzet a zsidókkal akik nem ismerik el Jézust mint isten fiát. Vagy mi a helyzet a muszlimokkal? Mi van ha nekik van igazuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!