Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki volt Nagy Konsztántin?

Ki volt Nagy Konsztántin?

Figyelt kérdés

#Konsztantin
2020. szept. 1. 21:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:

De ha mègis tèvedsz(mindhogy legtöbbször teszel)ès Istennek csípi a szemèt amit teszel ès irsz,akkor tudod,hogy rossz helyen jársz?

Dehogy tudod,ezèrt nem használod a bibliát!

2020. szept. 2. 20:08
 22/65 anonim ***** válasza:
81%
17# én a 14-es választ mutattam, hogy már megint hazudik, mint a vízfolyás, ahogy te is szoktál, ezért nem foglalkozol ezzel, mivel a jehovista vallásba belefér az, hogy pofátlanul ne mondj igazat.
2020. szept. 2. 20:32
 23/65 anonim ***** válasza:
81%

"Dehogy tudod,ezèrt nem használod a bibliát!"

Látod, ismét hazudsz edgár, miért ne használnám. Csak az a különbség, hogy a Szentírást használom és az ördögtornyot elvetem.

2020. szept. 2. 20:41
 24/65 A kérdező kommentje:

23.aki a bibliat használja az nèha idèz belőle,de te nem idèzel.>akkor?

Ott tartasz,az inteligenciával(nyelvtannal),hogy egy irodalom nevèt nem tudod leírni,megcsufolva a magyar nyelvet.

De nálad lehet nem is hiba mert sem a nyelvet sem az irodalmat nem ismered.Vagy a keresztènyi alázatot embertársad iránt.

22.Már mindennek az alja mikor egy vállás nevèt gyülöletből Jehova Tanúi helyett jehovistát írsz.

Látad,hogy èn valahol a Szentháromság helyett írtam volna háromságista?

Nem,annál müveltebnek tartom magam.

Látszik,hogy vagytok nevelve,nem kèrek magyarázatot.

2020. szept. 2. 21:24
 25/65 anonim ***** válasza:
77%
Aki a magyar nyelvet csúfolja, az egyedül te vagy ezen a fórumon. Szégyen ahogy írsz. Szóval nem tudom miről hadoválsz megint.
2020. szept. 2. 21:26
 26/65 A kérdező kommentje:

Te valamivel jobban kellene írj mert 68%-od van,ès ezenkivül kiemeled magad,holott gyülöletből mèg az egyszerű főneveket is kisbetűvel írod.

Az inkvizíciót vèletlen nem írod nagybetüvel?

Az alábiban megtanulhatod.

[link]

2020. szept. 2. 21:40
 27/65 anonim ***** válasza:
77%
Pontosan mit írtam helytelenül?
2020. szept. 2. 21:53
 28/65 anonim ***** válasza:
81%
Ez már tényleg a legalja edgár...
2020. szept. 2. 23:16
 29/65 A kérdező kommentje:

23."A Szentirást használom az ördőgtornyot elvetem"

28"Ez mar tènyleg a legalja"

Mi a legalja?

A 26-ban a link a legalja?

Ebben igazad van.

2020. szept. 3. 06:40
 30/65 anonim ***** válasza:
58%

"23."A Szentirást használom az ördőgtornyot elvetem""

Látod edgár, már azt is meghamisítod, amit írtam. Én a Szentírást hosszú í-vel írtam és ördögtornyot pedig rövid ö betűvel. Ahogy a magyar nyelv szerint kell.

Tehát hol is írtam rosszul bármit? Mutasd, de az igazat, ne azt, amit te hamisítasz meg.

2020. szept. 3. 18:06
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!