Ki volt Nagy Konsztántin?
De ha mègis tèvedsz(mindhogy legtöbbször teszel)ès Istennek csípi a szemèt amit teszel ès irsz,akkor tudod,hogy rossz helyen jársz?
Dehogy tudod,ezèrt nem használod a bibliát!
"Dehogy tudod,ezèrt nem használod a bibliát!"
Látod, ismét hazudsz edgár, miért ne használnám. Csak az a különbség, hogy a Szentírást használom és az ördögtornyot elvetem.
23.aki a bibliat használja az nèha idèz belőle,de te nem idèzel.>akkor?
Ott tartasz,az inteligenciával(nyelvtannal),hogy egy irodalom nevèt nem tudod leírni,megcsufolva a magyar nyelvet.
De nálad lehet nem is hiba mert sem a nyelvet sem az irodalmat nem ismered.Vagy a keresztènyi alázatot embertársad iránt.
22.Már mindennek az alja mikor egy vállás nevèt gyülöletből Jehova Tanúi helyett jehovistát írsz.
Látad,hogy èn valahol a Szentháromság helyett írtam volna háromságista?
Nem,annál müveltebnek tartom magam.
Látszik,hogy vagytok nevelve,nem kèrek magyarázatot.
Te valamivel jobban kellene írj mert 68%-od van,ès ezenkivül kiemeled magad,holott gyülöletből mèg az egyszerű főneveket is kisbetűvel írod.
Az inkvizíciót vèletlen nem írod nagybetüvel?
Az alábiban megtanulhatod.
23."A Szentirást használom az ördőgtornyot elvetem"
28"Ez mar tènyleg a legalja"
Mi a legalja?
A 26-ban a link a legalja?
Ebben igazad van.
"23."A Szentirást használom az ördőgtornyot elvetem""
Látod edgár, már azt is meghamisítod, amit írtam. Én a Szentírást hosszú í-vel írtam és ördögtornyot pedig rövid ö betűvel. Ahogy a magyar nyelv szerint kell.
Tehát hol is írtam rosszul bármit? Mutasd, de az igazat, ne azt, amit te hamisítasz meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!