Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki volt Nagy Konsztántin?

Ki volt Nagy Konsztántin?

Figyelt kérdés

#Konsztantin
2020. szept. 1. 21:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem.
2020. szept. 2. 06:53
 12/65 A kérdező kommentje:
Te melyikbe?
2020. szept. 2. 07:26
 13/65 A kérdező kommentje:

Voltam Montreálban is 13 keresztènyt tanítottam magyarul.

Chișnăuban 8 tanitottam románul,a bibliára.

2020. szept. 2. 07:55
 14/65 anonim ***** válasza:
8%

Tévedsz barátom, a Googléban találtam, a forrását, konstantinnak.

Az pedig, hogy némely folyóratunkból is idézek, oda szoktam irni a forrás anyagot, azért hogy lásd, nem a Tanúk irták vagy forditották ki, bárki utána nézhet.

Ha valaki hibát akar találni, fog is.

Sajnálom, hogy ennyire ellenséges vagy.

2020. szept. 2. 08:17
 15/65 A kérdező kommentje:

Ők pontosan èrtik ès elhiszi,csak szègyelik ha más tanultabbnak tünnik mint ők.

Èn csak azèrt írok a googleből ès a tanuktol,hogy lassák hogy igazam van,mert a Jt.tanulmányok nem hazudnak.

Egy baptista barátom az UVF használya mint ahogy èn mert pontosabb ès könnyen kereshető a bibliavers.,ès elèg a telefon .

Sajnos ès sajnálom,hogy gyenge a tanulmányuk ès így irigykedve gyalázzák a tanúk felszereltsègit.

2020. szept. 2. 09:01
 16/65 anonim ***** válasza:
100%

14# Innen másoltad: [link]

Ez pedig jehovista oldal. És mindig innen másoltok. Miért tagadod? Szégyelled?

2020. szept. 2. 13:03
 17/65 A kérdező kommentje:

16.Hát ne is haragudj de a Jt.-nak sokkal nagyobb a tárházuk ès másodperc alatt bármit megkapnak,ellentètbe veletek a tárházatok üres ès amit összegyüjtötök mindenfèle vallástol,googletől ès amit szóból hallotok minden alkalmi embertől,ez a tiètek a táplálèk.

A legnagyobb vèdekezès a szervezetlensègre az hogy szemèlyeskedtek,így nem kell gondolkozni ès ha vajmi keveset is az a gyalázkodásra megy.

Mi van/volna ha valaki kimásol,az is a szervezettsèg rèsze.Ellentètbe veletek nincs honnan másolni amit fejből iratok az mar zűrzavar.

Ezzel az ismerettel akartok bevetetni az emberekkel egy bibliat nèlkülöző Szentháromságot ,mindenki vágja a másikat mert nincs rend nincs tanulmányforrás,csak keresgettek,ollozgattok ahelyett a bibliat használnátok a mondanivalótokhoz,de bibliábol silányan idèztek hisz nincs alap amit álátámasszál.

Ami nem bibliai azt nem is tudod a bibliábol alátámasztani.

Akkor jön a megoldás,a gyalázkodás,mert hazudsz stb.de nem azzal,hogy nincs igazad,mert íme itt az idèzet a bibliábol.

Nem lehet egy 2000 èves tèves fogalmakbol,biblia szerint vállaszolni mikor èvszázadokig tiltva is volt.

Ès ezzel az ismerettel mèg szemèlyeskedsz is.

Lehet lepontozni,mert a lepontozás is biblián kívüli.

2020. szept. 2. 16:06
 18/65 anonim ***** válasza:

Többet nem is várok tőlük, legfeljebb a másolás megy nekik, tanulatlan buta emberek.

2020. szept. 2. 18:47
 19/65 A kérdező kommentje:
18.Komoly okos fogalmazás,nem is gondoltam ennyire ismered magad,ès ez mèg nem minden,van nálad mèg alább is.
2020. szept. 2. 19:38
 20/65 anonim ***** válasza:
Tőled ez elismerés edgár. Ha a gonosznak csípi a szemét amit írok vagy teszek, az tudom, hogy jó és helyes.
2020. szept. 2. 19:41
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!