Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek mi a terve velem...

Szerintetek mi a terve velem Istennek?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya vagyok, ezért nincs esélyem társra és családra. Nincs tehetségem semmihez és rosszul is kommunikálok.

21 L

2020. aug. 31. 19:55
1 2
 1/18 anonim válasza:
15%
Az élet kibaszás.
2020. aug. 31. 20:14
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
Semmi baj. Kockának kiváló adottságaid vannak. Vesd bele magad a tudományokba és találj fel valamit. Pl. a korona ellenszerét vagy egyéb vakcinát fejleszthetsz. A laborokban minimális kommunikációval vagy, a kutya nem foglalkozik a külsőddel, tehetségeddel, ráadásul minden időd ott töltheted. Szóval kezdd el falni a könyveket, kezdj el valami tudományos területen tanulni.
2020. aug. 31. 20:14
 3/18 A kérdező kommentje:
#2 Erre már én is gondoltam, de nem tartom magam okosnak hozzá.
2020. aug. 31. 20:16
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Mózes sem kommunikált jól. Pál apostol meg azt mondja, hogy ne szomorkodjon a kéz, mert nem tudja azt csinálni, mint a fül és a szem se, mert nem tudja azt csinálni, mint a láb, mert mindegyik része a testnek. Ha valaki szívből akar jót tenni, akkor felesleges ilyet kérdezni, hogy mi a terve veled Istennek, mert akkor Isten terve már megvalósult. Nem kell feladni, mert nem gondolod magad tehetségesnek.
2020. aug. 31. 20:31
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja és én sem kommunikálok jól, biztos vagyok benne még rosszabbul is, mint te :D
2020. aug. 31. 20:31
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Megkérhetünk, hogy írj arról, amikor legutóbb jól érzeted magad, nevettél?
2020. aug. 31. 20:34
 7/18 anonim ***** válasza:
84%

Istennek elsősorban az a terve mindenkivel, hogy üdvözüljön. Ennek vajmi kevés köze van ahhoz, hogy ki mire viszi ebben a világban. Sőt, elég sok előnye van annak, ha valaki nem sokra viszi e világban, pl. szegény, lenézett, népszerűtlen, erőtlen, ügyefogyott, nem szép, mert akkor jobban érezheti, hogy szüksége van Istenre nap mint nap.

A világi emberek, akik Isten nélkül élnek, pont azokat a felületes tulajdonságokat dicsérik (pl. gazdagság, szépség, kivételes tehetség), amelyeknek köze sincs ahhoz, hogy valakinek milyen a lelke, és hova jut lélekben a halála után. Neked áldás lehet, ha te viszont a belső szépséget és a belső gazdagságot célzod be életcélként, amelyre ugyan a világi emberek legyintenek, de az örök élethez nélkülözhetetlen. Az örök élet pedig sokkal fontosabb (és hosszabb!) mint e röpke 70-80m év itt a földön.

De az is igaz, hogy valamennyi tehetséget mindnekinek adott Isten: akinek kevesebbet, attól kevesebbet is kér számon, de azt számon fogja kérni mindenkietől, hogy hogyan sáfárkodott a (bármily kevés) tehetségével. Kérdezd meg a rokonaidat, ismerőseidet vagy barátaidat, hogy szerintük miben vagy jó.

üdv Stefán

2020. aug. 31. 20:41
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
#7 Ha én informatikában vagyok jó akkor azzal foglalkozzak? Vagy nekem már mindegy? :/ 22/F
2020. aug. 31. 20:50
 9/18 anonim ***** válasza:

Tehetség csak a művészetek vonalán szükséges, festészet, zene, tánc, hasonlók.

Minden máshoz tudás kell, és nem tehetség. A tudást pedig kemény tanulással lehet megszerezni, ehhez viszont totál mindegy, hogyan nézel ki.

Ne nyavalyogj, kapd össze magad, 21 évesen még előtted az élet. Tanulj, és a többi meg majd jön, amikor jönnie kell!

2020. aug. 31. 20:56
 10/18 anonim ***** válasza:
80%

"Tehetség csak a művészetek vonalán szükséges, festészet, zene, tánc, hasonlók."

Ez nem igaz. Szerinted tanulással bárki lehet Newton, Einstein vagy éppen Neumann? Hát nagyon nem így megy.

2020. aug. 31. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!