Istennek van terve velem vagy csak a véletlen összjátéka vagyok?
Figyelt kérdés
2018. dec. 30. 17:03
1/18 anonim válasza:
Csak a véletlen összjátéka vagy.
3/18 anonim válasza:
Ha csakúgy el akarod dobni az életedet, akkor nagy bajok vannak.
Inkább élvezd.
4/18 anonim válasza:
Lécci ne legyél öngyi:(
Bár van, attól még te nem vagy rossz, jelentéktelen, meg ilyenek...
5/18 anonim válasza:
"Akkor máma felakasztom magam"
Szerintem ne tedd, inkább örülj neki, hogy másnak nincs terve az életeddel!
6/18 Ozmium42 válasza:
Soha nem értetettem, hogy a véletlenek összjátékából hogyan következik az öngyilkosság. Miért csak az öngyilkosság és a láthatatlan zsarnok közül lehet választani?
7/18 anonim válasza:
Egoizmus... "Ha én nem vagyok fontos valami természetfelettinek akkor dafke sem kell az élet"
8/18 cro-minyon válasza:
Isten gyönyörködik bennünk és a teremtés részei vagyunk, teremtő részesekként. Sajnos ezt sokan nem értjük, de így van. A feladatunk persze nem mindig könnyű.
9/18 anonim válasza:
Ha van terve esetleg, akkor az mennyivel jobb, hogy egy ismeretlen figura bábúja vagy?
10/18 anonim válasza:
Ember ! Vannak emberek akik élet,és halálközt vannak
Van aki vesére vár (donora) és mindent megtesz a maga részéről,hogy élhessen.Várják a telefon hívást,és hálát adnak,hogy jobb lett az egészségük.Te meg eldobnád az életed...
Inkább hívd a 116-123-at,lelkisegély ,bármikor hívható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!