Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A ti életetekben is voltakR...

A ti életetekben is voltak​ olyan helyzetek amikor a megoldások Istennek köszönhetőek voltak​ és nem a véletlen művének köszönhető?

Figyelt kérdés

Elmondom hogy mire gondoltam a kérdésem kapcsán. Pár hónapja történt meg ez a helyzet. Hogy sétáltam kicsit messzebbre az​ egyik szomszédomhoz tejért meg egyben ki is fizetni a tejet. De útközben jöttem rá hogy sajnos elhagytam a pénzemet egy milliót. És gondolkodtam hogy mit tegyek féltem pénz nélkül haza állítani. És imádkozni kezdtem Istenhez Istenfélő emberként mert hiszek Istenben. És láss csodát az imám a hitem miatt meg hallgatásra talált Istennél. Dicsőség Istennek. Haza felé sétálva mindvégig imádkoztam Hozzá. És tudom hogy szerencsén is múlt elhiszem de legfőképpen Isten közbenjárásának gondolom hogy sikerült meg lelnem a pénzemet.

A fűben volt az utcán sétálva leltem rá haza fele jövet a kapunk előtt.

Ti is Isten segítségének és közbenjárásának gondoljátok ?

Természetesen el mondtam itthon is a helyzetet​ örült mindenki hogy meg lett a pénz végül. Csak meg voltak lepődve.

Mindenkinek a válaszát előre is köszönöm szépen!

Ha veletek is hasonló eset történt meg el mondhatjátok nyugodtan​.

Fiú vagyok és 20 éves vagyok.

Látjátok semmi sem lehetetlen Isten készséggel segít nekünk állandóan. Csak ki tartást és hitet kíván hogy ki tartóan tudj hinni benne. És segít nekünk.

2017. jún. 15. 22:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
1 milla volt a tej? Mi volt az? Angyal tej?
2017. jún. 15. 22:43
 2/13 anonim ***** válasza:
60%

Én is sokat tapasztaltam már ahhoz, hogy inkább higgyek egy szellemi rendezettségben, mintsem a puszta véletlenek egybeesésében.

Azon túl, hogy Istenben hiszel, mi az, ami meggyőz téged arról, hogy valóban Isten műve, és nem valamilyen más "istené", vagy szellemi erőé? Nem akarom elvenni a hitedet, csak arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy nem feltétlenül éri meg belakatolni az elmédet más lehetséges variációk előtt.

2017. jún. 15. 23:02
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Ehhez nem értek igazán. A lényeg hogy 100 lej volt itt ugyanis úgy hívják ezt a pénz nemet Romániában vagy másnéven​ egy milliónak is mondják.

Tisztelt második hozzászóló: Köszönöm szépen a válaszodat. Elhiszem egyetértek veled a szemléletedben.

Azért hiszek Istenben mert ilyen közegben nőttem fel. Meg más egyéb okok​ miatt is. De például ha úgy nevezem hogy Természetfeletti erő vagy Szellemi energia forrás ilyen vonatkozásban én akkor is Istent tudom látni benne ezek mögött is.

2017. jún. 15. 23:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én múltkor találtam 500 forintot és ott hagytam.

Régebben felvettem az 5 ezrest is.

2017. jún. 15. 23:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Várjunk egy pillanatra! Azt akarod mondani, hogy A és B pont között elvesztettél valamit, majd amikor újra megtetted az utat visszafele, akkor megtaláltad az elveszett dolgot a földön? :O Uram isten, már tárcsázom is a Vatikánt!
2017. jún. 16. 02:34
 6/13 anonim ***** válasza:
A # 6-os válaszolót kiegészítve: Mi az olyan nagyszerű ebben? Mi az, amit Isten cselekedett? És ima nélkül vajon köddé vállt volna a pénzed?
2017. jún. 16. 03:20
 7/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az Úr mindenkivel törődik, aki elfogadja azt. Ennél nagyobb csodákra/beavatkozásokra is képes. Főleg, ha Rá mered bízni magadat.

Üdv R

2017. jún. 16. 06:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, voltak olyan helyzetek, ahol Isten segített, a józan észnek ellentmondott minden és a leghalványabb esély sem volt arra, hogy megtörténjen. Sok ilyet átéltem.

Pl.: el akartunk indulni egy másik városba. Nem volt messze, 25 km. Javarészt pályán, ahol lehet aztán haladni. Indulás után 500 méterre leállt a kocsi. Nem tudtuk mi a baj. Férjem kicsit piszkálta (ért hozzá, én nem) és mehettünk tovább. 8 km múlva megint leállt, ok nélkül. Lövésünk sem volt, hogy mi a baj. Na akkor imádkoztam és azt mondtam Istennek, ha most beindul, akkor hazafordulunk, mert úgy látom, hogy most nem kéne utaznunk. A kocsi tádám, beindult. Hazaértünk majdnem, amikor elszállt a fék. Kiszámoltam, hogy már a pályán mentünk volna 100 felett, ha tovább megyünk és ott történik.

2017. jún. 16. 07:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen sok ilyen élethelyzetben voltam.
2017. jún. 16. 08:21
 10/13 anonim ***** válasza:
31%
9.válaszoló hulladékkal indultok útnak??
2017. jún. 16. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!