Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A ti életetekben is voltakR...

A ti életetekben is voltak​ olyan helyzetek amikor a megoldások Istennek köszönhetőek voltak​ és nem a véletlen művének köszönhető?

Figyelt kérdés

Elmondom hogy mire gondoltam a kérdésem kapcsán. Pár hónapja történt meg ez a helyzet. Hogy sétáltam kicsit messzebbre az​ egyik szomszédomhoz tejért meg egyben ki is fizetni a tejet. De útközben jöttem rá hogy sajnos elhagytam a pénzemet egy milliót. És gondolkodtam hogy mit tegyek féltem pénz nélkül haza állítani. És imádkozni kezdtem Istenhez Istenfélő emberként mert hiszek Istenben. És láss csodát az imám a hitem miatt meg hallgatásra talált Istennél. Dicsőség Istennek. Haza felé sétálva mindvégig imádkoztam Hozzá. És tudom hogy szerencsén is múlt elhiszem de legfőképpen Isten közbenjárásának gondolom hogy sikerült meg lelnem a pénzemet.

A fűben volt az utcán sétálva leltem rá haza fele jövet a kapunk előtt.

Ti is Isten segítségének és közbenjárásának gondoljátok ?

Természetesen el mondtam itthon is a helyzetet​ örült mindenki hogy meg lett a pénz végül. Csak meg voltak lepődve.

Mindenkinek a válaszát előre is köszönöm szépen!

Ha veletek is hasonló eset történt meg el mondhatjátok nyugodtan​.

Fiú vagyok és 20 éves vagyok.

Látjátok semmi sem lehetetlen Isten készséggel segít nekünk állandóan. Csak ki tartást és hitet kíván hogy ki tartóan tudj hinni benne. És segít nekünk.

2017. jún. 15. 22:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Azért a Vatikának nem kell szólni. 😊

Hát úgy történt amúgy. Természetesen tudom hogy akármikor el szállhatott volna és bárki el vihette volna. De én akkor úgy éreztem inkább biztosra megyek és nem bízom a véletlenre.

2017. jún. 16. 09:28
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
11# Te is benne vagy a Bibliában. Rólad írja azt, hogy ha Jézus eléd állna sem térnél meg. Csók
2017. jún. 16. 10:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen. Én egy kis pitli helyen dolgoztam, nagyon kevés pénzért, rengeteget túlóráztam, és imádkoztam a Káosz Istenhez, kértem, hogy segítsen. Ma már a fővárosban vagyok 3x annyi fizetésért, negyed annyi melóval. :)
2017. jún. 16. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!