Kereszténység! Szerintetek hogyan lehetne egy ateistát megsérteni? Sajnos az ateisták könnyen megtudnak sérteni minket! Hogy lehetne visszavágni?
"ez mindig bejon"
Ez kellemetlen dolog, mert a tájékozatlan, a buta, vagy a szándékosan heccelő, agresszív emberek mondanak ilyet.
Amikor egy ilyen elhangzik, akkor mindig reménykedünk, hogy éppen az első kategóriáról van szó, ezért szólunk érte.
Ahogy kiderül, hogy a másik két kategória az aktuális, felesleges tovább szólni.
51-es
"a tájékozatlan, a buta, vagy a szándékosan heccelő, agresszív emberek mondanak ilyet."
Fú, de erkolcsos lett valaki hirtelen :-D
Talan feltunt, hogy az ateistak ennel sokkal durvabb viselkedesere keressuk a reakciot, amihez kepest az, hogy "bejon", egy szende, halvany kis probalkozas.
Ugye, hogy milyen jolesik? Igy mar nem olyan jo hecc, ha teged erint?
Haha.
Nem tudom, miért lennél te attól erkölcsösebb, ha más nem az?
Amúgy csak szólok, hogy az ateisták átlagban erkölcsösebbek, mint a hívők. Azért, mert mögöttük nem csattogtatja az ostort egy mindent látó szem tulajdonosa. Maguktól erkölcsösek.
"abban gőg van, düh"
Vagy tudás?
"hogy tudna erkölcsösebb lenni, annál akiben szeretet van, mert Istent követi"
Hogy a fészkes fenébe lenne benned több szeretet, mint egy ateistában, amikor kapásból bűnösnek tartod?!
Lásd: gőg vagy düh.
"Nem láttam soha életemben még szeretettel teli ateistát"
Akkor nyisd ki a szemed.
Vagy Jézus azt tanította, hogy szándékosan ne mondj igazat?
"Amúgy csak szólok, hogy az ateisták átlagban erkölcsösebbek, mint a hívők. Azért, mert mögöttük nem csattogtatja az ostort egy mindent látó szem tulajdonosa. Maguktól erkölcsösek."
Kedves 57-es, 53-asnak válaszoltam, hogy az ateisták nem erkölcsösebbek, amikor én voltam általános iskolás voltak ateisták, akik azzal kezdtek gúnyolódni, akik hittek (még nem is a hivők hozták fel a témát), hogy hihetsz ebben, mellesleg az egyik legrosszabb magatartásúak voltak. Később a mikor nagyobb lettem, akkor meg a facebookon találtam meg az erkölcsö ateistákat, nagyon bántóak tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!