Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kereszténység! Szerintetek...

Kereszténység! Szerintetek hogyan lehetne egy ateistát megsérteni? Sajnos az ateisták könnyen megtudnak sérteni minket! Hogy lehetne visszavágni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 21. 12:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
0%

19 Nem vagy keresztény, egyrészt mert nem beszélnél ilyen balgatag módóm, másrészt a halál képviselőjét nem idéznéd, mert tudnád, hogy hová és kihez tartozik.

És ha keresztény lennél, akkor tudnád pontosan kinek a csapásai alatt nyögsz-most.

2020. aug. 21. 13:20
 22/65 anonim ***** válasza:
0%
19 A halál képviselőjéhez meg az vonzódik, akiben magában is benne van a halál, ami egy kereszténynél nincs benne, akinek élő, valós hite van és azzal él..
2020. aug. 21. 13:21
 23/65 anonim ***** válasza:
58%

m̶e̶g̶t̶u̶d̶n̶a̶k̶ ̶s̶é̶r̶t̶e̶n̶i̶

meg tudnak sérteni

2020. aug. 21. 13:21
 24/65 anonim ***** válasza:
13%
#21 Én magam vagyok a halál képviselője és önmagamat idézem.Tudom,jól,hogy Isten ver meg és én ezért még jobban szeretem,de ő búsult haragjában még jobban megver ezek után.:DŐ jószívű,ahogy a Biblia írja.Isten volt az,aki az inkvizíciót vezette.
2020. aug. 21. 13:23
 25/65 anonim ***** válasza:
89%
Ha keresztény vagy nem akarsz másokat bántani. Inkább fordítsd oda a másik orcádat is. Ne a gyűlölködésben mutasd meg, hogy Jézushoz tartozol. "Boldogok vagytok, ha gyűlölnek benneteket az emberek, kizárnak körükből és megrágalmaznak, s neveteket, mint valami szégyenletes dolgot, elvetik az Emberfia miatt."
2020. aug. 21. 13:40
 26/65 uyscuti ***** válasza:
94%

Pál apostol írta :

,, Ne hagyd , hogy legyőzzön a rossz , hanem a rosszat mindig győzd le a jóval." Rómaiaknak 12:21

Ebben a mondatban benne van a keresztényiség lényege.

A bosszú , rosszal fizetni a rosszért ösztönös , emberi reakció.

Jót tenni azzal , aki veled rosszat tett ... ehhez már Jézus példája kell.

2020. aug. 21. 13:57
 27/65 anonim ***** válasza:
78%

Ha sértegetni akarsz mást, keresztényi hited mellett (??), akkor ténleg valláskárosult vagy.

Nem másért, mint istenhívőnek adod ki magad, kereszténynek, azaz Jézus követőjének akkor, amikor megszeged a Parancsolatot (szeresd felebrátod...) és semmibe veszed Jézus tanítását (tartsd oda másik orcád)!

Nagyon jó úton jársz, ha sértéseddel/sértegetéseddel a keresztény vallást akarod lejáretni!

Világnézete, hite miatt sértegetni akarsz mást -és ehhez még itt kell tanácsot kérned, hogyan tedd!- ugyanakkor kereszténynek mondanod magad, nem csak ellentmondás, hanem blaszfémia!

2020. aug. 21. 14:17
 28/65 A kérdező kommentje:
díszlájk.
2020. aug. 21. 14:19
 29/65 anonim ***** válasza:
22%
Az ország első embere, Dr Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr is hívő. Pont. Alantas munkások véleménye ne érdekeljen.
2020. aug. 21. 14:31
 30/65 anonim ***** válasza:
59%

Én atesita vagyok és az a rossz hírem hogy nagyon nehezen tudnál komolyan megsérteni olyan fenyegetésekkel mint amiket feljebb írtak, hogy nem hívők úgy is pokolra kerülnek bla bla bla.

Ez számomra körülbelül olyan mértékben sértő mintha neked felolvasnék a Grimmesékből és azt mondanám hogy ez fog veled is történni teljesen komoly fejjel.

Inkább komikusnak fogom érezni.

2020. aug. 21. 14:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!