Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kereszténység! Szerintetek...

Kereszténység! Szerintetek hogyan lehetne egy ateistát megsérteni? Sajnos az ateisták könnyen megtudnak sérteni minket! Hogy lehetne visszavágni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 21. 12:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
35%
Úgyhogy azt mondodneki, hogy sajnálod, hogy nem ismerte meg Isten szeretetét, imádkozni fogsz érte. Szerintem erre fog legjobban megsértődni, de te hű maradsz magdhoz és Istenhez :) 💕
2020. aug. 21. 12:52
 12/65 A kérdező kommentje:
ma 12:52-nek köszönöm a sok infót! Ment a LIKE! :)
2020. aug. 21. 12:55
 13/65 anonim ***** válasza:
87%

"vallás károsult vagyok"

Ha ezen megsértődsz, az tényleg probléma.

Mert ha igaz, akkor nem sértő.

Ha meg nem igaz, akkor csak azt minősíti, aki mondta.

De miért is akarsz rosszat nekik, mikor ezt tiltja az istened?

Miért akarsz bosszút állni, amikor ezt is tiltja az istened?

Mennyivel vagy így jobb, mint az ateista?

2020. aug. 21. 12:56
 14/65 A kérdező kommentje:
Akkor csak annyit írjak/mondjak neki, hogy Isten bocsásson meg neked? Bár ez is kihordja magát a bajt :D
2020. aug. 21. 12:57
 15/65 anonim ***** válasza:
70%

Azt csak akkor írd, ha nem vagy valláskárosult.

Ha az vagy, akkor inkább azon gondolkozz, hogyan kerülhetsz ki ebből.

2020. aug. 21. 13:00
 16/65 anonim ***** válasza:
14%
8 Istentagadás szelleméből és az Antikrisztus szelleméből beszél. Mind kettő átkot hozu arra aki ezt másra mondja.
2020. aug. 21. 13:11
 17/65 anonim ***** válasza:
45%
Látom jönnek az ateisták lepontozni, ezen sem kell megsértődni, pedig rossz. Jézusnak is rossz volt, hogy akik mellette álltak hirtelen ellene fordultak, mert féltek. Halála után pedig kedves szavakkal jött közéjük: Békesség nektek! Nem azt mondta: Kösz Péter, hogy elárultál... Nem magára gondolt, hanem másra, pedig meg is sértődhetett volna, de nem tette, ebben volt más mint mi emberek, Isteni szeretet volt benne.
2020. aug. 21. 13:12
 18/65 anonim ***** válasza:
32%
14 Akkor tudsz ellene védekezni csak ha fel vagy kenve. De láthatóan nem vagy, mert akkor ezt tudnád. Addig míg ez nincs az életedben ezeknek az embereknek ki vagy szolgáltatva. Kivéve akkor ha a valós igaz ösvényen állsz, csak még csecsemő keresztény vagy, mert akkor Isten biztosítja számodra a védelmedet.
2020. aug. 21. 13:13
 19/65 anonim ***** válasza:
2%
Én már egy év és 2 hónapos keresztény vagyok és ahogy telik az idő,annál nagyobbakat üt rám Isten.Én viszont kinevetem.-TheRedDeath
2020. aug. 21. 13:17
 20/65 anonim ***** válasza:

16+

5Móz 27,18

Átkozott, a ki félrevezeti a vakot az úton! És mondja az egész nép: Ámen!

2020. aug. 21. 13:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!