Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki volt az utolsó Istentől...

Ki volt az utolsó Istentől felkent király?

Figyelt kérdés

2020. aug. 20. 17:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha egy Isten által elismert próféta kente föl a királyt, aki maga is felkent volt, akkor Isten együttműködött a felkenetéssel. Ha egy hamis próféta öntötte az olajat, akkor kiüresedett a dolog, csak olajos lett valaki, mert Isten nem vállalt ezzel közösséget.

A pápa eretnek hamis tanító, aki bohóckodik. Római bohócruhában.

2020. aug. 21. 06:16
 12/21 A kérdező kommentje:
Kinek mondta Isten,le a szöveggel le a koronával.Az volt az utolsó főldi király felkenve Istentől,ès ekkor kezdődött a nemzetek meghatározott ideje.
2020. aug. 21. 06:47
 13/21 anonim ***** válasza:

"ès ekkor kezdődött a nemzetek meghatározott ideje"

Ilyen sincs a Bibliában, ezeket honnan szeded?

Mellesleg Jézus is azt állította magáról, hogy király, akkor ő is csak egy hamis uralkodó?

2020. aug. 21. 11:23
 14/21 A kérdező kommentje:

Ezèkiel.21:26"Így szól az Úr Isten:El a süveggel,le a koronával!Ez nem lèszen ez:az alacsony legyen magas ès a magas alacsony!"

27"Rommá,Rommá,Rommá teszem azt:ez sem lesz állandó,míg el nem jő az,a kiè az uralkodás,ès neki adom azt!"

Lukács.1:32"Ő nagy lesz ès a legfelsègesebb Isten Fiának fogják hívni,ès Jehova Isten neki adja ősapjának,Dávidnak a trónját"

"El a süveggel,le a koronával"

Kinek mondta ès mikor?

2020. aug. 21. 16:21
 15/21 anonim ***** válasza:

Megnéztem a Bibliát, Ezékielnál az adott helyen nem is az szerepel, hanem:

26 Mert Babilon királya megáll az út elágazásánál, a két út elején; jóslatot keres, rázza a nyilakat, megkérdezi a bálványokat, tanácsot keres a belső részekben.

27 Jeruzsálem ellen szól a sors, amely jobbkezébe jut, hogy faltörő kosokat állítson fel, hogy száját megnyissa az öldöklésre, hogy szavát csatakiáltásra emelje, hogy faltörő kosokat állítson a kapuk ellen, hogy töltést emeljen, hogy sáncokat építsen.

Szóval így nehéz. Másrészt továbbra se találom, hogy hol szerepel benne a "nemzetek meghatározott ideje".

2020. aug. 21. 17:34
 16/21 A kérdező kommentje:

Ezèkiel.21rèsz/26,27vers.

Lukács.1rèsz/32

2020. aug. 21. 18:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Emberek míg itt vitatkoztak a valós életben emberek lelkek vesznek el vilagosiadnak el mert lelkük életük nincs gondozás szolgálva!!!
2020. aug. 21. 18:40
 18/21 anonim ***** válasza:

Továbbra se az áll ott, amit linkeltél, megnéztem több különböző fordítást is. Én a valósan ott lévő verseket a Káldi-féle fordításból idéztem, de a SZIT-ben és Magyar Bibliatársulat fordításában is pont ugyanaz van, amit én idéztem.

2020. aug. 21. 18:58
 19/21 A kérdező kommentje:

18.Kedves felhasználó.

A Bibliáimban a Károli,UVF, az Ezèkiel.21rèsz/26 ès a 27 versekről van szó.

Minden biblia a másikhoz viszonyítva egyformán van számozva.

Nem hiszem,hogy nem kapod meg.

2020. aug. 21. 19:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor ne hidd, mint írtam 3 féle fordítást is néztem, az volt bennük, amit linkeltem.
2020. aug. 21. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!