Hogy juthat eszébe egy őszülő papnak vagy egy őszülő apácának, hogy befestesse a haját?
Komoly gondjaid vannak...
Téged miért érdekel az, hogy ki milyenre festi a haját? Miért ne férne össze a hivatásukkal? Ha nekik jobban tetszik úgy, egészségükre, semmi rossz nincs benne.
Nagyon ráérhetsz, ha azzal foglalkozol, kinek mennyire van lenőve a haja.
Nem erzik, mivel osszefer a hivatasukkal.
Rengeteg lelkeszno is festi a hajat, van aki langvorosre, es hozza sotetkekre a kormet.
Haladjunk mar a korral!
Van egy apáca ismerősöm, akivel 20 év után találkoztam először. Megöregedett, félig megőszült, és nem festi a haját. Kifejezetten rossz volt vele beszélgetni, zavart, hogy nem foglalkozik magával.
Az igénytelenség taszítja az embereket. És egy papnak emberekkel kell foglalkoznia. Az a minimum, hogy ad magára.
Szia,
Mint ahogy az előző válaszoló is írja igényes kell, hogy legyen -aki figyel magára-, de szerintem sem kellene festenie a haját..
Nem attól lesz igényes egy idősebb ember hogy milyen színű a haja.. Szerintem sem helyes ez a gyakorlat ha van ilyen ..
Áldott napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!