Szerintetek mennyire elfogadott, ha nem festem be az őszülő hajam?
Miért is lenne igénytelenség?
Ha az, akkor az öregedés is az lenne.
Ha párod nem zavarja, akkor miért adnál mások véleményére, kinek akarsz még tetszeni? Mindenki tetszését úgysem sikerül elnyerned!
Bocsánat, lemaradt:
Ha bárki nemtetszően szóvá teszi, világosítsd fel, hogy okos ember korán őszül, a buta pedig kopaszodik, ezért keressen valami kopaszodás elleni szert magának!
Én ugyanígy vagyok vele, 40 éves, őszülő, hajfestéktől hullott a hajam nagyon, szinte kopaszodtam. Ezért váltottam növényi hajfestékre, Khadi vagy Logona, neten rendelem. Befedi az ősz szálakat, bár azok vöröses színűek lesznek, de természetes melír kinézete lesz tőle a hajnak. A festék tulajdonképpen porított növény, meleg vízzel kell elkeverni, olyan, mintha sárral kennéd be a hajad :). Illetve mocsárszaga van, a haj is olyan szagú lesz, de meg lehet szokni, inkább mint hogy kihulljon.
Az ősz haj amúgy nagyon kevés nőnek áll jól. Csak annak, akinek szép az arca, a bőre. Akinek szép barna az arcszíne. Amúgy az emberen dob plusz 20 évet :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!