Lehetséges hogy az őszülő hajam visszabarnult?
30/F
Tavaly volt egy eléggé stresszes időszakom, napról napra szenvedtem, és meglátszott az arcomon, a bőrömön, és el is kezdtem őszülni. Persze nem olyan látványosan, csak a munkatársak, a fodrász, meg én magam is észrevettem, hogy oldalt vannak elszórtan ősz hajszálak, meg felül is volt egy központ ahonnan több is kikandikált már. Aztán rendeződött az életem, rendbe jöttem, és a békés napokkal együtt már el is felejtettem ezt az őszüléses dolgot. Nemrég eszembe jutott, és elkezdtem megkeresni az ősz hajszálakat a fejemen, hogy megvannak e, szaporodott e számuk, de egyetlen egyet se találtam. Fodrásznál is voltam, kértem hogy nézze át tüzetesebben, ő se talált, és ő se akarta elhinni, mert állítása szerint ha egyszer "kifogy a festék" úgymond a hajhagymából, akkor az már nem nagyon fog visszatermelődni. De valami csoda folytán nekem visszafordult az őszülés. Léteznek ilyen jelenségek, vagy lehetséges hogy minden ősz hajszálam kihullott volna?
Lehet hogy félig volt csak őszűlve az a pàr szàl hajad, és kihullott.
Nem úgy őszűl a hajunk hogy a jelenlegi haj őszűl, hanem az új onnan növekedő szàlak már őszen növekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!