Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehetséges hogy az őszülő...

Lehetséges hogy az őszülő hajam visszabarnult?

Figyelt kérdés

30/F

Tavaly volt egy eléggé stresszes időszakom, napról napra szenvedtem, és meglátszott az arcomon, a bőrömön, és el is kezdtem őszülni. Persze nem olyan látványosan, csak a munkatársak, a fodrász, meg én magam is észrevettem, hogy oldalt vannak elszórtan ősz hajszálak, meg felül is volt egy központ ahonnan több is kikandikált már. Aztán rendeződött az életem, rendbe jöttem, és a békés napokkal együtt már el is felejtettem ezt az őszüléses dolgot. Nemrég eszembe jutott, és elkezdtem megkeresni az ősz hajszálakat a fejemen, hogy megvannak e, szaporodott e számuk, de egyetlen egyet se találtam. Fodrásznál is voltam, kértem hogy nézze át tüzetesebben, ő se talált, és ő se akarta elhinni, mert állítása szerint ha egyszer "kifogy a festék" úgymond a hajhagymából, akkor az már nem nagyon fog visszatermelődni. De valami csoda folytán nekem visszafordult az őszülés. Léteznek ilyen jelenségek, vagy lehetséges hogy minden ősz hajszálam kihullott volna?

2019. okt. 23. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy félig volt csak őszűlve az a pàr szàl hajad, és kihullott.

Nem úgy őszűl a hajunk hogy a jelenlegi haj őszűl, hanem az új onnan növekedő szàlak már őszen növekednek.

2019. okt. 23. 23:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és sok olyan hajszálat találtam már, ami váltogatta az őszt és a barnát, nem tudom mi állhat ennek a hátterében 😃
2023. szept. 15. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!