Lányok, hölgyek! Szerintetek festesse be az őszülő haját egy 44 éves férfi?
Nem,hülyeség.
35 éves nő vagyok.
A hajfestés szerintem a nőknek se jó!A végén már az eredeti hajszínére se emlékszik:/
A t..ködet esetleg nem akarod levágatni, hogy 100%-ban nőies legyél?
Viseld a korod. Pasiknál nem gáz az ősz haj. Nőknél elvárás, hogy festessék a hajukat.
Érdekes! Én nőknél mindig a hajfestésre szavazok.
Férfiaknál pedig szánalmasnak találom.
Pasiknak jól is tud állni,de ha nagyon zavar,be is festheted,egyáltalán nem gáz manapság. Az én barátom 24 éves,de szegénykém elég szépen elkezdett őszülni,az ő haját is festem,van kifejezettem erre való férfi hajfesték,azzal festem a saját hajszínével,tehát meg sem látszik hogy festve van. Csak az árnyalatra kell ügyelni.
Korábban festettem neki hennával is,ami nagyon jó,de csak ha fekete vagy vöröses hajat akarsz,mert ugyan van több színben,de mindig kicsit vöröses beütése volt akármilyenre festettem,mert hát ugye henna. Viszont az nagyon egészséges,és nem károsít semmit,gyorsan is nől tőle a haj.
Komolyan, ennyi eszed van? Őszülésgátló, őszülés-visszafordító szer? Ha valóban létezne ilyen csodaszer, akkor a nők nem költenének milliárdokat hajfestékekre.
Remélem nincs gyereked, mert már most sajnálnám, hogy az apjának semmi esze sincs.
Esetleg olvass utána a telomereknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!