Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, hölgyek! Szerintetek...

Lányok, hölgyek! Szerintetek festesse be az őszülő haját egy 44 éves férfi?

Figyelt kérdés
Vagy tudtok ajánlani olyan szert, ami visszaállítja az eredeti színt, tehát eltünteti 100%-ban az ősz hajszálakat, de nem büdös? A Just for men hajfestéket kipróbáljam? Vagy van már attól kíméletesebb, korszerűbb férfi hajfesték is?

2018. júl. 13. 12:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Fesd be, én is festem. Imádom, nem bántam meg. Azóta a csajok is jobban megnéznek, megdícsérnek.
2018. júl. 13. 23:27
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Tudod, az alattad lévő nemzedék "ehhez" képest már csillagközi űrutazást végez, te meg ott tartasz, hogy ki szabadna-e esetleg nézni az ablakon.
2018. júl. 14. 02:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Próbáld ki hamvasító sampont vagy valamilyen hamvasító folyadékot, attól elveszi az ősz haj piszkos benyomását és hűvös, hamvas érzetet kelt. De szerintem a hajfestéssel sincs különösebb probléma.
2018. júl. 14. 05:50
 14/16 anonim válasza:
15%
Ne festesd be. A férfiaknak jól áll az őszülő haj. Sármos. Vágasd inkább rövidebbre.
2018. júl. 14. 07:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Én huszonéves korom óta időközönként azért festettem a hajamat, mert túlságosan semmilyen színe van és minden más jól áll helyette. (Illetve volt egy ilyen extravagáns korszakom.) Most már pedig sok stressztől őszülök és így ez is indokká vált. Abszolút elfogadható, hogy ilyen téren a férfiak is újítsanak és frissítsenek magukon.

30/F

2019. febr. 19. 14:24
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
Egyenesen megmosolygom a festett hajú férfiakat, mert nagyon feltűnő. Ellenben egy őszülő férfival semmi gond sincs akkor sem ha foltosan őszül. :)
2019. márc. 21. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!