Őszülő srácok és bácsik! Ti befestetnétek az őszes hajatokat újra sötétre, ha a feleségetek vagy barátnőtök ezt kérné tőletek?
tegnapelőtt 20:18-as: miért lenne nevetséges?
Ha normálisan festi valaki a haját, akkor nem feltünö, csak annyit lehet látni, hogy még nem öszül!
Mivel sokan vannak, akik egyáltalán nem öszülnek idös korban sem, ezért nem tudod megmondani, ki az, aki magától nem ösz és ki azért, mert befestette.
Én sötét hajú vagyok, és elhatároztam, hogy ha egyszer megőszülök, kipróbálom, milyen szőkének lenni. :D
Persze, a valóságban 70 évesen aligha fog már érdekelni, de 30 évesen még igy gondolok az őszülésre.
Amúgy számomra nem reális a lehetőség genetikailag. Sokkal reálabb sajnos a kopaszodás, illetve, hogy arra mit lépek majd.
Az teljesen kizárt, hoyg észre lehessen venni, ha valakinek festett a haja, amennyiben jó fordrásszal csináltatja, megfelelöen ápolja és nem hagyja lenöni!
Attól, hogy te nem tudsz róla, az idösebb (és kultiváltabb) férfiak jó részének festett haja van, csak nem reklámozzák, te meg nem veszed észre.
Természetesen az otthon DM-es festékkel festett hajat egyböl ki lehet szúrni, de ott sem a festéssel, hanem a rossz alapanyaggal és rossz módszerrel van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!