Az őszülő haj igénytelenebb, vagy a lenőtt festés?
Olvastam itt egy kérdést, hogy igénytelen-e, ha az őszülő nő nem festi a haját.
Nekem is kezd őszülni, de egyszerűen nincs pénzem havonta fodrászra, magamnak pedig nem bírom megcsinálni, mert az egyik vállammal gondjaim vannak. Inkább nem is kezdem el festetni, mert egy ördögi kör. Szerintem ha lenő a festék rondább. Szerintetek?
Ha nagyon eltér, akkor csúnya és számolnod kell a folyamatos újrafestéssel.
Ez már nem a kérdéshez tartozik, de leírom:
Mellékesen, ha valaki festés után az eredeti hajszínét szeretné "visszakapni" akkor az bizony úgy jön létre, hogy lenő. És ez természetes.
Persze be is lehet az eredetihez hasonlóra festeni, de szerintem annak nem sok értelme van.
Magyarul csak akkor igénytelen a lenőtt haj, ha az eredeti hajszín nagyon eltér a festettől.
A lenőtt festék kimondottan csúnya, az őszülésben nem sok kivetnivalót találok.
Nekem személy szerint sosem volt feltűnően lenőve a hajam, szerintem nagyon igénytelen a 2-3 centis lenövés.
Szerintem az az igénytelen, amikor 60-70 éves korában is olyan fejet akar, mint egy fiatal.
Az ősz haj nem szégyen. Sokaknak kifejezetten jól is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!