A Hit Gyülekezete mit gondol a többi keresztény felekezetről?
Figyelt kérdés
Ők is a "senki sem üdvözülhet rajtunk kívül" mentalitást vallják ahogy a Jehova tanúi?#kereszténység #Jehova tanúi #Hit Gyülekezete #protestantizmus #Németh Sándor #vallási fundamentalizmus
2020. aug. 19. 12:57
32/34 MBbpg válasza:
#31 Én már a legelső válaszomban leírtam az alkérdésre a választ.
A főkérdésre:
"Mert mit mondjak? csakhogy minden módon, akár színből, akár szívből, a Krisztus prédikáltatik: és én ennek örülök, sőt örülni is fogok."
Filippi 1:18
Az Evangéliumot hirdetik, és ennek örülök. Üdvösségi kérdésekben eltérések nem nagyon vannak, így hát szerintem jó, hogy vannak más felekezetek is. Krisztusban minden keresztény a testvérem :)
33/34 anonim válasza:
oké ezt Te gondolod-és kecskeugató brekegő viháncoló táncolllók?!
vagy a fejesek?!
34/34 MBbpg válasza:
Minden normális HitGyülis hasonló véleményen lehet.
Vannak felekezeti különbségek. Igen. Vannak dolgok amikben nem értünk egyet a többi felekezettel. Azonban az alap mégis egy és ugyanaz, Jézus Krisztus.
Mellesleg én is van hogy táncolok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!