Tényleg van ilyen a Hit Gyülekezete tanításai között?
Gedeon példájából kiindulva az áfa be nem fizetése helyeselt tevékenység. Igaz ez?
Én elég régóta járok oda, és sose hallottam ilyet.....
Jézus egyértelműen fogalmazott az adófizetéssel kapcsolatban
"Ő pedig monda nékik: Adjátok meg azért a mi a császáré, a császárnak, és a mi az Istené, az Istennek."
Lukács 20:25
Nem vagyok HGY-s szimpatizáns, sőt....!
De ez az amerikai népszava nem egy hiteles forrás. A mögötte álló Bartus egy gyakorló elmebeteg. Szóval kéretik kellő szkepticizmussal olvasni az ott írottakat....
Hol az alátámasztás, a bizonyíték? Anélkül bárki mondhat bármit...
A többi HitGyülis nevében pedig nem tudok ugyan beszélni, de én azért vagyok fent Gyakorin mert fent akarok lenni, nem pedig azért, mert utasítottak rá. És azért írom azt, amit, mert az a tapasztalatom, nem pedig azért, mert mondták hogy azt írjam.
A bizonyítás pedig a hozzászólásod második feléből is hiányzik, ez így sajna rágalmazás...
Ez teljesen egyértelműen nem így van.
Ez tipikusan olyan cikk, amikor meg kell írni a lejáratást és jól ki kell forgatni a dolgokat. Már eleve "nepszava.us". Kik írják ezt? USA-ból? Ja hát persze, hogy az az ember aki az a beidegződése, hogy keresztény embereket/gyülekezeteket járasson le. Innen egy időjárás jelentést sem olvasnék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!