Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg van ilyen a Hit...

Tényleg van ilyen a Hit Gyülekezete tanításai között?

Figyelt kérdés

Gedeon példájából kiindulva az áfa be nem fizetése helyeselt tevékenység. Igaz ez?

[link]

2020. aug. 4. 17:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
42%
Én ismerek egy ilyen szektást. 2 éve körözik csalásért. Kapin nevezetű.
2020. aug. 5. 12:43
 12/23 anonim ***** válasza:
61%

Igen ìgy van,de nem azoknak akik havi 180 bol èlnek.

Az adò be nem fizetese az ördög meglopàsa..hangzott el a Szent Pàlon.

Hal istennek ma màr nem evidencia ebbe a kozossegbe jàrni

2020. aug. 6. 00:29
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
Igen, de nem úgy, hogy bemész az utcáról egyszerű emberként és ez lesz az első, amit a fejedbe vernek. A legtöbb hitgyülis esetében ez a téma szóba sem kerül, így persze, hogy nem tudnak róla.
2020. aug. 6. 00:37
 14/23 anonim válasza:
49%
Ha legtöbben nem tudnak róla, akkor te honnan tudsz róla? JAAA a sok hülyeség a neten amit összehordanak Gratulálok még1 értelmes ember. Hit Gyülekezetéről össze vissza hazudnak, a buta embereket mivel el lehet hitetni bármivel el is hisszik, ahelyet hogy elmennének és megnéznék hogy mi van.
2020. aug. 6. 03:11
 15/23 anonim ***** válasza:
28%
14# ne ràzd a làbad ha nem vagy kèpben
2020. aug. 6. 08:31
 16/23 anonim ***** válasza:
65%

"Ha legtöbben nem tudnak róla, akkor te honnan tudsz róla?"

Mondjuk úgy, hogy nem a "legtöbbe" tartozok bele, hanem a kevesebbe? :D Ezt ennyire nehéz volt kikövetkeztetni?

2020. aug. 6. 09:50
 17/23 anonim válasza:
30%
Mivel nem vagyok képben? 4 éve járok oda, Mamám ott gyógyult meg a rákból, pedig az orvosok azt mondták 1 hónapja sincs hátra, akkor erre mit mondtok? Nem hiszitek el gondolom ez a válasz, háát minden alkalmakon vannak ilyen csodák csak megkellene nézni, mit tudsz te? Semmit, olyan butaságokat mondtok hogy az Drámai.
2020. aug. 7. 11:55
 18/23 anonim ***** válasza:
69%
Nyugi Józsi, csóró vagy és azért nem tudsz róla. Ennyi. Majd ha pénzes leszel, majd akkor tudni fogod te is.
2020. aug. 7. 12:33
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi es ezzel rèszemről le is zàrtam.

Mamàd gyògyulàsànak örülök,tovàbbi jò egèszsèget Neki!

2020. aug. 7. 17:44
 20/23 anonim ***** válasza:
35%
Igaz én még csak három éve tartozom a gyülekezethez de soha nem hallottam ilyesmit. Annyit látok most csak hogy ez a Bartus László állandóan támadja Németh Sándort és a gyülekezetet lehet hogy van igaza is dolgokban, nem tudom, nem látok bele. Én semmi negatívat nem éltem meg mióta ebbe a gyülekezetbe járok csak pozitívat. Istenfélő ember vagyok próbálok jó lenni jó, úton járni és nem szedték el a pénzemet nem tették tönkre a családomat én egyenlőre nem tudok negatívat mondani.
2020. aug. 14. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!