Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg van ilyen a Hit...

Tényleg van ilyen a Hit Gyülekezete tanításai között?

Figyelt kérdés

Gedeon példájából kiindulva az áfa be nem fizetése helyeselt tevékenység. Igaz ez?

[link]

2020. aug. 4. 17:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
62%
#20 3 év után még persze, hogy csak pozitívat tudsz mondani. Semmi tapasztalatod nincs szinte a gyülivel, még csak a rózsaszín ködöt láthattad ennyi idő alatt.
2020. aug. 14. 21:36
 22/23 anonim ***** válasza:
69%

Nèmeth egy tanulatlan Gelsei paraszt.

Hogy lett foiskolai tanàr?

1 ev alatt?

Az SzPA alakulasanak eveben kapott sajat magàtol diplomàt.

Csakhàt annyi màr a kerdes szemelye korul hogy kozel 2 honapja bùjkàl,keruli a nyilvànossàgot.

Ja es termeszetesen most is pert vesztett Bartussal szemben...

Nem hivjak vissza,nem zùzzàk be a Fesz lesz konyvet..

2020. aug. 15. 00:53
 23/23 anonim ***** válasza:
44%
Lehet hogy rózsaszín ködben vagyok nemtom bár nemhiszem az biztos hogy nem emberekhez és nem és nem gyülekezethez tértem meg hanem Istenhez. Ha Bartusnak minden szava igaz lenne akkor sincs jogom ítélni és őszintén megmondom nem is érdekel, gyűlölködésbe semmiféleképpen nem veszek részt. vidéki gyülekezetbe jártam, sajnos már egy fél éve nincs. Rengeteg embernek lett normális élete megszabadult az alkoholtól a drogtól stb. ez a rózsaszín köd tetszik.De ugyan úgy lehetne egyházakról, gyülekezetekről, mindegyikről rosszat hallani lehet még sorolni de mi értelme van ez gyűlölködés ha valaki bűnt követett el ez majd elszámol vele az ő dolga nem az enyém.
2020. aug. 15. 04:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!