A Hit Gyülekezete mit gondol a többi keresztény felekezetről?
Figyelt kérdés
Ők is a "senki sem üdvözülhet rajtunk kívül" mentalitást vallják ahogy a Jehova tanúi?#kereszténység #Jehova tanúi #Hit Gyülekezete #protestantizmus #Németh Sándor #vallási fundamentalizmus
2020. aug. 19. 12:57
21/34 anonim válasza:
Ja és persze újra keresztelkedtem és a reformatus család tagjaim is mind ott voltak,mert (és itt megint csak az Istennek tudok hálát adni értük) tisztában vannak vele, hogy nem vallást váltottam ( mert keresztények vagyunk ) hanem felnőttként is eldöntöttem, hogy milyen úton szeretnék járni és hogy a vízkeresztség mit jelent : meghalni a bűnnek élni Krisztusnak. Tiszteletbe tartjuk egymást, imádkozunk is együtt stb. Nincs szektázás a másik káromlása.
23/34 anonim válasza:
Igazábol minden Jwzuson keresztul négy végbe...több es más nem kell....
24/34 anonim válasza:
"A Hit Gyüliben Károli-fordítást olvasnak, nincs HGy-s Biblia, ez egy újabb alattomos hazugsága HGy-vel szemben"
Akkor mi a f@sznak készül Szent Pál akadémia fordítása, már nem tudom, hány éve?
Az talán nem hitgyülis Biblia?
Ateistaként meglepődök a hülyeségeden.
25/34 anonim válasza:
Attól még ugyanúgy használja a Károlit a HGy. Sőt legtöbbünk ezt használja.
26/34 anonim válasza:
24 Mocskoltatni, és szidalmaztatni akarja a gyülekezetet ez a célja.
27/34 anonim válasza:
Azt lehet egyáltalán mocskoltatni ami "szent és tiszta"??
28/34 anonim válasza:
Sok a fa.szu így sok a sertegetes.
29/34 MBbpg válasza:
#24 Készül a fordítás, de kész van? Nem, nincs! Akkor most van HitGyülis Biblia? Nem, nincs...
30/34 anonim válasza:
titkon forró sűrű kása-
ez a hitgyüli irománya
szívbemarkoló aranypillák s látás
Jézus beszéde pirosan szikrományázás
szűk kebel teli has-Isten gyrmeke a legboldogabb
sok testvér ha összegyűl és szeret-ellenségeskedni is vajon lehet?!
kiborító egyenlet és firkomány-általános iskola ás gimnáziomány
szőke gyerek sedre gyerek-ne nézdd az ellenséget benne mert cseppeg..
keresd az igaz szót az igaz szót a szívben
kventiapin és más szerek vigázz hamar átsegít a hiten!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!