Ebből rövid részletből az derül ki számomra, hogy a Szent Szellem Isten és nem egy személytelen elő mint ahogy azt egyesek állítják kinek mi a véleménye erről?
Kérdező tégedet nem zavar, hogy a szent szellem gyümölcseit Isten íratta le a Bibliában a Galata 5:22-23-ban? De ha a Bibliát nem úgy tekinted, mint Isten Szava, akkor értem az álláspontodat.
K.Zitus!
Olyan módon nem a Szent Szellem gyümölcse hogy neki kellene megteremnie mert ezt mi teremjük meg az Ő segítségével
ahogy írtam előző válaszokban
és az is odaírtam hogy a Szent Szellem ezeket a gyümölcsöket hordozza magában Ő rendelkezik velük. Szö sincs arról, hogy nem fogadnám el a Bibliát de ismét tettünk egy felesleges kőrt és így legalább elterelted az eredetileg feltett kérdés témáját és ismét már sokadszorra nem kell vele szembenézni és megválaszolni.
15-ös válaszoló!
Az életemben az alapozást Isten már elvégezte ezért nincs szükség arra, hogy aggódj az életemben lévő alapokért....
17 *Az életemben az alapozást Isten már elvégezte ezért nincs szükség arra, hogy aggódj az életemben lévő alapokért...
Akinek rendben vannak az alapjai, az a Szent Szellemről tökéletes tudása, és ismerete van és nem beszél vele kapcsolatban mellé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!