Hogyan lehet személyes kapcsolatom Istennel?
Jó hírem van számodra: folyamatos kapcsolatban vagy vele.
Rossz hír:
-nem veszed az adás,
-sok a zaj a készülékedben,
-és amit hallani vélsz, sem vagy hajlandó elhinni.
Megoldás:
javítsd meg a készüléket, hogy az infó tisztában jöjjön át. Ennyi.
20 Mindent megtalálsz a Bibliában.
Péld.1-
23.
Térjetek az én dorgálásomhoz; ímé közlöm veletek az én lelkemet, tudtotokra adom az én beszédimet néktek.
24.
Mivelhogy hívtalak titeket, és vonakodtatok, kiterjesztém az én kezemet, és senki eszébe nem vette;
25.
És elhagytátok minden én tanácsomat, és az én feddésemmel nem gondoltatok:
26.
Én is a ti nyomorúságtokon nevetek, megcsúfollak, mikor eljő az, a mitől féltek.
27.
Mikor eljő, mint a vihar, az, a mitől féltek, és a ti nyomorúságtok, mint a forgószél elközelget: mikor eljő ti reátok a nyomorgatás és a szorongatás.
28.
Akkor segítségül hívnak engem, de nem hallgatom meg: keresnek engem, de meg nem találnak.
29.
Azért hogy gyűlölték a bölcseséget, és az Úrnak félelmét nem választották.
30.
Nem engedtek az én tanácsomnak; megvetették minden én feddésemet.
31.
Esznek azért az ő útjoknak gyümölcséből, és az ő tanácsokból megelégednek.
32.
Mert az együgyűeknek pártossága megöli őket, és a balgatagoknak szerencséje elveszti őket.
33.
A ki pedig hallgat engem, lakozik bátorságosan, és csendes lesz a gonosznak félelmétől.
De a Szent Lelket Isten adja, tehát ahhoz, hogy Szent Lelket kapjon, előbb kapcsolatba kell lépnie Istennel. Kérnie kell:
"Ha azért ti gonosz létetekre tudtok a ti fiaitoknak jó ajándékokat adni, mennyivel inkább ád a ti mennyei Atyátok Szent Lelket azoknak, akik tőle kérik." (Lk. 11,3) Kérni kell a Szent Lelket, mert "aki kér, mind kap" (Mt 7,8). És meglesz a kapcsolat.
Isten azt mondja:
"Én az engem szeretőket szeretem, és a kik engem szorgalmasan keresnek, megtalálnak." Péld. 8.17
Keresd Őt, és Ő válaszolni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!