Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet személyes kapcsol...

Tudatos Istenkereső kérdése:

Hogyan lehet személyes kapcsolatom Istennel?

Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 17:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
58%

Jó hírem van számodra: folyamatos kapcsolatban vagy vele.

Rossz hír:

-nem veszed az adás,

-sok a zaj a készülékedben,

-és amit hallani vélsz, sem vagy hajlandó elhinni.

Megoldás:

javítsd meg a készüléket, hogy az infó tisztában jöjjön át. Ennyi.

2020. aug. 13. 07:20
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanúgy ahogy Son Gokuval, Gandalffal vagy Babarral. Egy nem létező dologgal nem lehet személyes kapcsolatot létesíteni.
2020. aug. 13. 12:44
 23/28 anonim ***** válasza:

20 Mindent megtalálsz a Bibliában.

Péld.1-

23.

Térjetek az én dorgálásomhoz; ímé közlöm veletek az én lelkemet, tudtotokra adom az én beszédimet néktek.

24.

Mivelhogy hívtalak titeket, és vonakodtatok, kiterjesztém az én kezemet, és senki eszébe nem vette;

25.

És elhagytátok minden én tanácsomat, és az én feddésemmel nem gondoltatok:

26.

Én is a ti nyomorúságtokon nevetek, megcsúfollak, mikor eljő az, a mitől féltek.

27.

Mikor eljő, mint a vihar, az, a mitől féltek, és a ti nyomorúságtok, mint a forgószél elközelget: mikor eljő ti reátok a nyomorgatás és a szorongatás.

28.

Akkor segítségül hívnak engem, de nem hallgatom meg: keresnek engem, de meg nem találnak.

29.

Azért hogy gyűlölték a bölcseséget, és az Úrnak félelmét nem választották.

30.

Nem engedtek az én tanácsomnak; megvetették minden én feddésemet.

31.

Esznek azért az ő útjoknak gyümölcséből, és az ő tanácsokból megelégednek.

32.

Mert az együgyűeknek pártossága megöli őket, és a balgatagoknak szerencséje elveszti őket.

33.

A ki pedig hallgat engem, lakozik bátorságosan, és csendes lesz a gonosznak félelmétől.

2020. aug. 13. 13:04
 24/28 anonim ***** válasza:
Csak a Szentlelken keresztül lehet személyes kapcsolatod Istennel.
2020. aug. 14. 08:02
 25/28 anonim ***** válasza:

De a Szent Lelket Isten adja, tehát ahhoz, hogy Szent Lelket kapjon, előbb kapcsolatba kell lépnie Istennel. Kérnie kell:

"Ha azért ti gonosz létetekre tudtok a ti fiaitoknak jó ajándékokat adni, mennyivel inkább ád a ti mennyei Atyátok Szent Lelket azoknak, akik tőle kérik." (Lk. 11,3) Kérni kell a Szent Lelket, mert "aki kér, mind kap" (Mt 7,8). És meglesz a kapcsolat.

2020. aug. 14. 19:53
 26/28 anonim ***** válasza:
25 Szerintem kezd elölről a hitéletedet.
2020. aug. 14. 19:55
 27/28 anonim ***** válasza:
26. A Bibliára kell alapozni a hitéletet nem különféle teológiákra. Úgy látom, Te nem Jézus szavaira alapoztál, ha a fenti igét nem ismered.
2020. aug. 14. 20:23
 28/28 anonim ***** válasza:

Isten azt mondja:

"Én az engem szeretőket szeretem, és a kik engem szorgalmasan keresnek, megtalálnak." Péld. 8.17

Keresd Őt, és Ő válaszolni fog.

2020. aug. 15. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!