21 Szerintem, abban a helyzetben amiben jelenleg vagy a legjobbat akkor tennéd, ha totálisan őszinte vagy-én ezt tenném a helyedben.
Összeszedném a helyedben a gondolataimat, odafordulnék ahhoz akihez kell, és akinek kárt okoztam. A többit a Mindenható Istenre bíznám.
De egyet semmi képen nem tennék: hazudni, csalni, stiklizni.
Semmilyen más lehetőséged nincs: mint az őszinteség.
A te kezedben van, hogy mit fogsz tenni, annak megfelelően eszed a gyümölcsét az életedben.
22+
Egyébként az ilyen helyzetek azok, amikben megmutatkozik, hogy kit követsz, és Isten mindig gondoskodik ilyen helyzetekről, amikor elkezdi vezetni az embert.
A döntés-mindig a te kezedben van, hogy mit teszel, azt amit az Ige mond, vagy azt ami lehetőségként mutatkozik.
És emlékezz a keskeny útról, igen nehéz, és igen göröngyős.
Mt 7,13
Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, a mely a veszedelemre visz, és sokan vannak, a kik azon járnak.
zsolt.19-
13.
Ki veheti észre a tévedéseket? Titkos bűnöktől tisztíts meg engemet.
14.
Tartsd távol a te szolgádat a szándékosoktól; ne uralkodjanak rajtam; akkor ártatlan leszek, és tiszta leszek, sok vétektől.
15.
Legyenek kedvedre valók szájam mondásai, és az én szívem gondolatai előtted, legyenek, oh Uram, kősziklám és megváltóm.
23+
Mt 7,14
Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt.
"És mutattam a lámpással az utat neked,hogy merre menj, a többi a te dolgod."
Téged már bele kellene írni a bibliába annyira beleélted magad. Te vagy a jó pásztor aki megmutatta az utat a bűnös kérdezőnek a lámpásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!