Ezt miért csinálják jehova tanúi?
Feltettem egy kérdést, az volt a lényege, hogy a szervezet tanítása alapján 2-3 század körül Isten nevét "a hitehagyott keresztény egyház addig-addig ügyeskedett, míg teljesen eltávolította az egész Bibliáról készített görög nyelvű kéziratokból és minden más nyelvű fordításból".
Forrás: [link]
A kérdésem csak annyi volt, hogy honnan tudják a tanúk, hogy ha még erre sem tudott vigyázni Isten, hogy benne maradjon a neve, akkor honnan tudják, hogy más változtatás nem történt a Bibliában?
Egyrészt még nekem kellett a saját tanításukat bizonyítani, hogy valóban ezt tanítják! Hat oldalon keresztül szekáltak egyetlen normális válasz helyett! Már a kérdés is kamu szerintük, pedig teljesen világosan feltettem!
Annyit sem tudtak magukból kipasszírozni, hogy bocsánat, tévedtünk, tényleg ezt tanítja a szervezet, hogy a Bibliából 2.-3. században szándékosan ki lett hagyva Isten neve! De nem, ők aztán nem! Inkább jönnek az újabb és újabb szemétkedő kommentek, miközben teljesen egyszerű a kérdés!
Kérdező
Kérlek ne feledd hogy mindannyian tökéletlenek vagyunk és akár 100x is hibázunk.
Én is, ők is,te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!