Egy keresztény nézhet ilyet?
2020. júl. 20. 19:18
2/17 anonim válasza:
Ha jót akar a lelkivilágának akkor nem ezt nézi hanem a Bibliát.
3/17 A kérdező kommentje:
#1És supernaturalt?Ott Mihály arkangyal is benne van.Ha a szent angyalokkal vagyok?
2020. júl. 20. 19:33
4/17 anonim válasza:
#3 Ezek hiábavaló filmek semmi hasznuk nincs olvasd inkább a bibliát és tanulmányozd mielőtt túl késó lesz
5/17 anonim válasza:
Amúgy én még sosem láttam ezt a sorozatot. Rólam nevezték el, de a fickó nem hasonlít rám...
6/17 anonim válasza:
Hát gyerekek, totál olyanok vagytok mint Szodoma és Gomora lakói, és még csak észre sem veszitek mi folyik körülöttetek.
7/17 anonim válasza:
ellentétben veled aki egy mesekönyvből merít ihletet...
9/17 A kérdező kommentje:
#6 Mi történik?1000 éve ugyanez volt,csak akkor a színházban öltözött be valaki ördögnek.
2020. júl. 20. 20:45
10/17 anonim válasza:
Inkább az a kérdés miért akarná nézni ezt egy keresztény? És hogy van gyomra hozzá? Én kifejezetten undorodom tőle. Ez a sorozat olyan mint valami szépen becsomagolt, süteménybe rejtett, lassan ölő méreg. Nagyon alattomos és nagyon kell vele vigyázni. Az ilyeneket különösen nem kedvelem. Úgy befolyásolják a nézők gondolkodását, hogy azok észre sem veszik, de egy idő után a színészi játék, a történet miatt, szép lassan szimpatizálni kezdenek Luciferrel. A jót rossznak, a rosszat jónak állítja be a sorozat. Az angyalok megkérdőjelezhető szándékú, ellenszenves karakterek, akik a rossz felé hajlanak, miközben Lucifer a jóra törekvő, csak egy kis szabadságra vágyó, szerelmes hős. Pár részbe beleléptettem a kérdés miatt. Ez egy rendkívül kártékony sorozat. Semmiképpen nem ajánlott és erős fenntartásokkal kezelendő. Bárhogyan is nézem, semmi építő jellegűt nem találok benne, cserébe viszont egy keresztény ellenes, kifacsart és feje tetejére állított nézőpontot közvetít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!