A keresztények hallgatnak mulatós zenéket?
A kereszténység egy vallás, akár világnézet, szerintem nincs köze a zenei ízléshez. Nem csak zsoltárokat énekelnek és ismernek, sok vallásos pl szereti a rock zenét, aminek azért vannak istenkáromló verziói.
Vagy pl nézd a roma kultúrát, általános tendencia, hogy hívő keresztények, mégis mulatós cigányzenét (is) hallgatnak.
Olyan mulatos zene, aminek a szövege nem tartalmaz erkölcstelenségre csábitást, vagy helytelen magatartásra ösztönzést, nem okoz kárt, vagy rosszat senkinek, még ha hitet gyakorol is.
Ezért lehet halgatni ilyen zenét, a jókedvre deritésre, mindig is a zene volt az egyik motiváló erő.
Én borzasztóan utálom a mulatóst, szóval nem hallgatok ilyet, de bizonyára vannak keresztények, akik szeretik, ez nem függ össze a vallással.
Bár szerintem keresztényként nem nagyon kéne olyan primitív szövegű dalokat énekelni/hallgatni/táncolni rá hogy: "Vettem a piacon egy szájkosarat, pedig még csak kutyám se volt. Feleségem szájára én rátettem, hogy ne ugasson vissza nekem".
De ez már az én egyéni véleményem.
ma 12:37
Én sem hallgatok ilyen zenéket, de nem is tudnék egy sort sem idézni egyikből sem. :-D
#8, csak lakodalomban hallottam, meg körülöttem hallgatták.😂
Katasztrófa 😣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!