ööö... nem. További jó kirándulgatást, beszélgetést a szektatársaiddal ahelyett, hogy a nyomorultakat hívnád meg ahogy Jézus kívánta.
Ja! És a bzikat is cseszegesd mert te olyan felsőbbrendű vagy, hiszen te már megértetted, hogy szerencsére te kevésbé vagy bűnös mint mások így nyugodtan cseszegetheted őket!
2020. júl. 13. 19:07
34/43 anonim válasza:
#33 Ha ez vigasztal téged én is küzdök a homoszexuális vágyakkal. Nem cseszegetek senkit de ez a homoszexualitás akkor sem helyén való dolog mert isten férfit és nőt teremtett vagy tévedek? Nem férfi és nő kapcsolatából lesz gyerek? Ha tévedek akkor javíts ki.
2020. júl. 13. 19:26
35/43 anonim válasza:
Egyébként érdekes, hogy a többsége azoknak, akik a melegek, biszexek ellen vannak legjobban, maguk is melegek vagy biszexek. Ezt már korábban felhoztam, egy a katolikus papokat folyton melegnek tituláló szektásnak is. De szerintem nem te vagy az.
Azt pedig egy normális keresztény felekezet se vallja mostanra, hogy ebben a földi életben meg lehet szabadulni ezen vágyaktól. Jézus is azt tanította, hogy az üdvösségben leszünk olyanok, mint az angyalok az égben, ott nem lesznek már nemi vágyak.
2020. júl. 13. 19:47
36/43 anonim válasza:
Ki kellene találnotok erre egy új vallást és nem keresztényként lenni. Tudjátok hogy ez egy óriási bűn és minden nap elkövetitek. Olyan mintha egy káromkodó akarna keresztény lenni. De akkor is minden nap Istent káromolná minden percben.
2020. júl. 13. 22:26
37/43 anonim válasza:
Miért?
Gyilkosok is simán maradnak keresztények. Kevélyek is. Álszentek is.
Bárki maradhat keresztény, akármilyen bűnnel.
2020. júl. 13. 22:30
38/43 anonim válasza:
Isten nem várja el tőled hogy tökéletes légy.
2020. júl. 14. 18:31
39/43 Alex Fly válasza:
@35: ha az ember nem tud megszabadulni a vágyaktól, az önmagában semmi rosszat nem jelent. Emberek vagyunk, vannak vágyaink.
Az már más kérdés, hogy ezeket a vágyakat hogyan kezeljük: uralkodunk rajtuk vagy azok uralnak minket...
2020. júl. 15. 00:24
40/43 anonim válasza:
Hát én eldobom a p*námat meg a fa#szomat is.Mi a franc ez a sok morgás amit összehordott itt pár keresztény.Csak egy pillanatra lennétek melegek és én is rátok küldenék egy pásztort aki összehord egy csomó fa*zságot.A melegség nem így működik drágáim.Ezzel születtél nem lehet megváltoztatni.Ti se tudnátok heteróból átmenni melegbe nem?Ugyanaz a kettő ébredjetek már fel.Esküszöm ekkora idiótákat.Ezért nem leszek én soha keresztény.Majd egyszer mikor normális lesz ez a vallás.Nem olyan mint egy szekta.Darab sza*ok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!