Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért hiszel Jézusban? Miért...

Miért hiszel Jézusban? Miért kezdtél el hinni Benne?

Figyelt kérdés
Én azért hiszek Jézusban, mert ugyebár Isten mindentudó akibe én hiszek. És Isten mindent tud csinálni. Tehát Jézus miért ne csinálhatot olyanokat mint Isten?

2020. júl. 13. 00:25
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Aha.

De az agy is testrész. Szóval mi az az én?

2020. júl. 14. 00:13
 22/27 A kérdező kommentje:
Ja és mi van a bibliával? Miért pont ez lenne a kamu? Csak mert "összefog, fogott" pár millió hívő ember stb... Értitek? Tehát fordítva is igaz.
2020. júl. 14. 00:14
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtam, hogy kamu. Csak ilyen alapon miért pont a görög mitológia az?
2020. júl. 14. 00:15
 24/27 A kérdező kommentje:
Jó kérdés. De hát, senki sem tudja. És amúgy a gravitációt és a természeti törvényeket mi hozta létre? Mert amúgy sajnos egyikre sincs bizonyíték :/ amúgy nyugi, én Jézuson és Istenen kívül még az űrlényekben is hiszek. Mert a túl nagy világegyetemben lehetetlen, hogy egyedül vunk.
2020. júl. 14. 00:18
 25/27 anonim ***** válasza:

Ha valamire nincs bizonyíték, vagy nincs ismeret, abból ne következik, hogy egy másik ismeretlen dolog igaz, főleg úgy hogy mellette van egy csomó másik választási lehetőség.

Ha én azt mondom, hogy logikailag nem létezhet a világ, azért nem lesz igazam, mert itt vagyunk. De abból nem következik az, hogy Isten miatt és pont a keresztény Isten miatt.

"Mert a túl nagy világegyetemben lehetetlen, hogy egyedül vunk."

Az ilyen kijelentések csak álmok legfeljebb. Miért lenne lehetetlen?

Miért kell önzőnek hívni, aki csak az emberben hisz?

Én nem mondom, hogy vannak, vagy nincsenek. De nem a hitemtől függ a létük.

2020. júl. 14. 00:25
 26/27 anonim ***** válasza:

Azt, hogy miért jött létre a világunk, vagy a törvényei, még nem tudjuk.

De ha csak imádkozunk, akkor soha nem is fogjuk tudni.

A tudomány annyival jobb, hogy az majd egyszer ki fogja ezeket deríteni.

Ha lehetséges.

2020. júl. 14. 00:26
 27/27 anonim ***** válasza:
Hát tényleg ki tudja, hogy igaz-e amit a töri könyvek leírtak? Ha Orbán Viktor hazugságaira gondolok, feláll a szőr a hátamon, hogy ez mind bekerül a törikönyvekbe.
2020. júl. 19. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!