Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak olyan katolikus közössé...

Vannak olyan katolikus közösségeket ahová kisgyerekes csaladkent lehet csatlakozni? Pl kirándulni. Zalaegerszegen.

Figyelt kérdés

2020. júl. 6. 14:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nézzetek ki egy szimpatikus plébániát a közelben. Akár Zeg-en, akár valamelyik szomszédos faluban, ahová misére is szívesen járnátok. Akár, mert szimpatikus a plébi, akár mert jó közösségi élet van.

És persze ahová rendszeresen el tudtok járni a vasárnapi misére is.

2020. júl. 7. 10:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Az meg hogy? Neten rákerestem egyik templomra, minden vasárnap 3 mise is van, minden hétköznap pedig 2 mise. Megnéztem egy másik templomot is kíváncsiságból, ott minden vasárnap 4 mise van, abból egy ifjúsági. Hogy teljesebb legyen a kép, rákerestem egy harmadik zalaegerszegi templomra is, ahol szintén 3 mise van minden vasárnap.

2020. júl. 7. 10:31
 13/15 anonim ***** válasza:
12: a 4-es hsz-ban leírta, hogy nem Zeg-en laknak, hanem valami környékbeli faluban.
2020. júl. 7. 10:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Jó, de a kérdésben az szerepel, hogy Zalaegerszegen keres, ahol erre minden esélye meg is van. Sőt még a vasárnapot is meg tudja tartani, mert olyan sok szentmise van.
2020. júl. 7. 10:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, Zeg-en (is) keres, de a kéthetente mise van a saját falujukban. :)
2020. júl. 7. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!