Őt nézhette ki nekem Isten?
Van egy elképzelt ideálom. Szőrösebb test , kreol bőr, dús sötét haj és szakáll , magas. Inkább elegánsan öltözködik, hord pecsétgyűrőt és ékszereket , nincs tekója , piercingje és hasonlók. Szóval valahogy így néz ki az én ideálom. :)
Idén töltöm be a 19-et, lány vagyok, római katolikus és számomra fontos a hitem gyakorlása, ezért egy olyan társat keresek, akinek szintén.
Találtam egy keresztény dalt és nagyon megtetszett az egyik énekes hangja, és nem is találtam csúnyának. Rákerestem Facebook-on és baromira megtetszett. Pont olyan, mint az én ideálom, de teljesen! Ő is római katolikus, szokott zarándoklatokra járni és szerintem fontos neki Isten, mert Bibliai idézetet is tett ki, a Szűzanyáról is tett ki képet. Szóval ezek alapján olyan, mintha őt kerestem volna ideáig.
Az a helyzet, hogy ő francia, Franciaországban is él és kb. 30 éves .
Hetekkel ezelőtt bejelöltem őt Facebook-on, egyelőre nem jelölt vissza. Gondolom azért, mert nem is ismer és mert az akkori profilképemen csak 14 éves vagyok. Tegnap változtattam meg a profilképemet, amin azért látszik, hogy hany éves vagyok kb. , de még nem jelölt vissza , lehet nem is fog...
Arra gondoltam, hogy leveszem a jelölést és most, hogy új a képem, megint bejelölöm, hátha szimpatikusnak talál és visszaigazol. Ez már önmagában nagyon jó lenne, de igazából angolul tudnék vele írkálni, már azért is jó lenne, hogy támogassuk egymást hitben . Persze nem hiszem, hogy rá mernék írni , mégha vissza is igazol.
A korkülönbségről meg inkább nem is beszélek...
( Amúgy az unokatestvérem kint él Franciaországban. )
Szerintetek újra bejelöljem és várják, hogy visszaigazoljon és rám írjon? Már biztos elfelejtette, hogy bejelöltem. Vagy inkább hagyjam úgy és várják a csodára?
Tudom, túl hamar beleéltem magam, csak nem gondoltam, hogy egyáltalán létezik olyan valaki , aki teljesen megfelel az ideálomnak, ugyanahhoz a felekezethez tartozik , mint én és gyakorolja is a hitét. Ebbe az álomba ringattam magam, kérlek adjatok valami tanácsot, ébreszetek fel!
Persze, azt is tudom, hogy Istennek semmi sem lehetetlen! :)
Lehet hármas igazad van!
Még várok tanácsokat! :)
"kérlek adjatok valami tanácsot, ébreszetek fel!"
Éééééééééébbbbbbbrrrrrreeeeeeeeesssssszzzzzztőőőőőőőőőőőőőőő!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!