Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Őt nézhette ki nekem Isten?

Őt nézhette ki nekem Isten?

Figyelt kérdés

Van egy elképzelt ideálom. Szőrösebb test , kreol bőr, dús sötét haj és szakáll , magas. Inkább elegánsan öltözködik, hord pecsétgyűrőt és ékszereket , nincs tekója , piercingje és hasonlók. Szóval valahogy így néz ki az én ideálom. :)

Idén töltöm be a 19-et, lány vagyok, római katolikus és számomra fontos a hitem gyakorlása, ezért egy olyan társat keresek, akinek szintén.

Találtam egy keresztény dalt és nagyon megtetszett az egyik énekes hangja, és nem is találtam csúnyának. Rákerestem Facebook-on és baromira megtetszett. Pont olyan, mint az én ideálom, de teljesen! Ő is római katolikus, szokott zarándoklatokra járni és szerintem fontos neki Isten, mert Bibliai idézetet is tett ki, a Szűzanyáról is tett ki képet. Szóval ezek alapján olyan, mintha őt kerestem volna ideáig.

Az a helyzet, hogy ő francia, Franciaországban is él és kb. 30 éves .

Hetekkel ezelőtt bejelöltem őt Facebook-on, egyelőre nem jelölt vissza. Gondolom azért, mert nem is ismer és mert az akkori profilképemen csak 14 éves vagyok. Tegnap változtattam meg a profilképemet, amin azért látszik, hogy hany éves vagyok kb. , de még nem jelölt vissza , lehet nem is fog...

Arra gondoltam, hogy leveszem a jelölést és most, hogy új a képem, megint bejelölöm, hátha szimpatikusnak talál és visszaigazol. Ez már önmagában nagyon jó lenne, de igazából angolul tudnék vele írkálni, már azért is jó lenne, hogy támogassuk egymást hitben . Persze nem hiszem, hogy rá mernék írni , mégha vissza is igazol.

A korkülönbségről meg inkább nem is beszélek...

( Amúgy az unokatestvérem kint él Franciaországban. )

Szerintetek újra bejelöljem és várják, hogy visszaigazoljon és rám írjon? Már biztos elfelejtette, hogy bejelöltem. Vagy inkább hagyjam úgy és várják a csodára?

Tudom, túl hamar beleéltem magam, csak nem gondoltam, hogy egyáltalán létezik olyan valaki , aki teljesen megfelel az ideálomnak, ugyanahhoz a felekezethez tartozik , mint én és gyakorolja is a hitét. Ebbe az álomba ringattam magam, kérlek adjatok valami tanácsot, ébreszetek fel!

Persze, azt is tudom, hogy Istennek semmi sem lehetetlen! :)

2020. jún. 29. 19:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
62%
igen
2020. jún. 29. 19:25
 2/24 A kérdező kommentje:
Mit tanácsolsz, mit tegyek ? :)
2020. jún. 29. 19:27
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Szerinted hány hozzád hasonló kiscsaj jelölgeti őt nap mint nap? Szerintem felejtsd el a dolgot.
2020. jún. 29. 19:29
 4/24 A kérdező kommentje:
Azt sem szeretném, hogy túl nyomulósnak gondoljon...
2020. jún. 29. 19:29
 5/24 A kérdező kommentje:

Lehet hármas igazad van!

Még várok tanácsokat! :)

2020. jún. 29. 19:31
 6/24 Prókátor ***** válasza:
89%
Ha nem is igazokt vissza, üzenetet így is írhatsz neki. Leírod ugyan ezt, mint ide (vagyis majdnem ugyan ezt), és hátha összejön. Ha meg mégsem, akkor sem vesztettél semmit.
2020. jún. 29. 21:07
 7/24 anonim ***** válasza:
72%

"kérlek adjatok valami tanácsot, ébreszetek fel!"

Éééééééééébbbbbbbrrrrrreeeeeeeeesssssszzzzzztőőőőőőőőőőőőőőő!!!!!!!!!!!

2020. jún. 29. 21:27
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Az nem úgy megy, hogy Isten kinéz neked valakit, aztán jól eldugja valahol a világban, és kezdődhet a bújócska, hogy vajon megtalálod-e...
2020. jún. 29. 21:44
 9/24 anonim ***** válasza:
26%
Katolikusnak írod magad, és az összes cselekedeted ellentétes az Igével+ Krisztus beszédével és a többiről már ne is beszéljünk.
2020. jún. 29. 22:04
 10/24 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd ezt bővebben kérlek ? :)
2020. jún. 29. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!