Isten szerint szerencsejátékok játszása bűnös cselekedet? Ha igen, hol van erre vagy hasonlóra utalás a Bibliában?
Köszönöm!
Akkoriban semmilyen szerencsejáték sem volt? Fogadások vagy kártya? Nem tudom, de valaki hátha tudja ezt is.
De, voltak bizonyos játékok, például szerették a rómaiak a kockázást tudtommal, viszont korábbi hozzászólásodban írt szelvény alapján lottóra, kaparós szelvényre asszociáltam, amihez hasonló tényleg nem volt.
Viszont ezekkel a Biblia nem foglalkozik, ahogy sok más hétközköznapi dologgal sem.
Én személy szerint hülyeségnek tartom ezeket, sose játszok ilyet, de nem a hitem, hanem pusztán eszem miatt. Olyan kicsi az esély a nyerésre, hogy felesleges vele próbálkozni.
Figyelj most ha veszel egy tippmixet és poenból fogadsz pár meccsre nem hiszem,hogy lesz bármi bár nem vagyok annyira benne
De most reálisan a kereszténység egy jóra menő vallás,most ebben semmi extra nincs egy gyilkossággal meg buliban drogozással meg kb nem lehet összehasonlítani :D
Amikor versenysportoló voltam és doppingot használtam arra is azt mondták,hogy nem baj mert nem drog és nem visszaélés bár én más vallást követek
Igazából inkább azért mondanám rossznak mert nagyon nagyon kicsi esélye van a nyerésnek
Akkor már egy sportfogadás jobban megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!