Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Katolikusok! Mi a véleményetek...

Katolikusok! Mi a véleményetek az abortuszról? Megengedhető-e akkor, ha rosszak az életkörülményei valakinek, pl. albérletben lakik?

Figyelt kérdés

2020. jún. 22. 12:36
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom, fiú vagyok ezért nem vagyok annyira tisztában a terhességgel kapcsolatban 😂😂🤣🤣"

Épp itt lenne az ideje a 16 éves korodon túl, hogy végre utánanézz, ahelyett, hogy idétlenül vigyorogsz itt.

2020. jún. 22. 19:42
 32/40 anonim ***** válasza:
85%
31-es: Jézus.... Miért kell egyből támadni ?
2020. jún. 22. 19:44
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem támadok, csak szerintem elég gáz ez a sok idétlen szmájli egy ilyen téma kapcsán. Vagy szóljon hozzá komolyan, vagy sehogy, vagy max. egy szmájlival (ami öniróniát fejezne ki) - nem pedig mindjárt egy ilyen sorozattal, ami csak azt mutatja, hogy mennyire infantilis, hogy ő maga sem veszi komolyan saját magát még egy ilyen kérdéssel kapcsolatban sem.
2020. jún. 22. 19:48
 34/40 anonim ***** válasza:
79%

Én laikusként is hozzászóltam a témához, és egy ilyen esetben az örökbefogadás mellett érveltem.

De rendben 32-es bocsánat, hogy élek, meg hogy megszülettem...

2020. jún. 22. 19:53
 35/40 anonim ***** válasza:
55%
Mindenesetre megszoktam ezen az oldalon, hogy bármit írok azonnal belémköt mindenki meg rögtön támadni kezd, témakörtől függetlenül. Lassan már nem merek leírni egy betűt sem.
2020. jún. 22. 20:03
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

"az örökbefogadás mellett érveltem"

Nagyon örülök neki.

De nem névvel tetted, tehát nem tudhatom, hogy melyik válasz melyikkel hogyan függ össze.

A szmájlisorozattal volt bajom, nem az örökbefogadás reklámozásával.

"De rendben 32-es bocsánat, hogy élek, meg hogy megszülettem... ... Mindenesetre megszoktam ezen az oldalon, hogy bármit írok azonnal belémköt mindenki meg rögtön támadni kezd, témakörtől függetlenül. Lassan már nem merek leírni egy betűt sem."

Jól van, nem kell ilyen sértődősnek lenni. (Biztos, hogy elmúltál már 16?) Momentán nem mindenki "kötött beléd", csak én. De ha nem használnál annyi és olyan szmájlit (legalább az élet-halál témájú kérdéseknél), akkor esélyes, hogy kevesebben "kötnének beléd".

2020. jún. 22. 20:21
 37/40 anonim ***** válasza:
72%

Én nem reklámoztam az örökbefogadást !! Azt mondtam, hogy inkább adja valaki örökbe a gyerekét, mint hogy elvetesse . Ennyit mondtam csupán. De mindenki MAGA DÖNT, ÉS NEM ÍTÉLKEZEK SENKI FELETT !

Én leírtam a véleményem, azt lehetne kommentálni, nem azt a pár nyüves-redvás szmájlit ami írtam !!

2020. jún. 22. 20:25
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Oké: reklámoztad = népszerűsítetted, felhívtad rá a figyelmet, mint lehetőségre. Így értettem. Jól tetted.
2020. jún. 22. 20:39
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
A katolikus egyhaz tiltja az abortuszt, de nemcsak azt, hanem a fogamzasgatlast is. Csak az un. termeszetes modszert engedi, tehat tabletta, ovszer, spiral, megszakitas, pesszarium, minden tilos.
2020. jún. 22. 22:19
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedhető meg. Az abortusz a legnagyobb bűn. A katolikus egyház abortuszellenes, ezt a tanítást jól összefoglalja Szent II.János Pál pápától az Evangelium Vitae. Katolikusként az is a véleményemhez tartozik, hogy imádsággal lehet tenni az abortusz ellen, például a lelki adoptálással.
2020. júl. 3. 12:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!