Katolikusok! Mi a véleményetek az abortuszról? Megengedhető-e akkor, ha rosszak az életkörülményei valakinek, pl. albérletben lakik?
"Nem tudom, fiú vagyok ezért nem vagyok annyira tisztában a terhességgel kapcsolatban 😂😂🤣🤣"
Épp itt lenne az ideje a 16 éves korodon túl, hogy végre utánanézz, ahelyett, hogy idétlenül vigyorogsz itt.
Én laikusként is hozzászóltam a témához, és egy ilyen esetben az örökbefogadás mellett érveltem.
De rendben 32-es bocsánat, hogy élek, meg hogy megszülettem...
"az örökbefogadás mellett érveltem"
Nagyon örülök neki.
De nem névvel tetted, tehát nem tudhatom, hogy melyik válasz melyikkel hogyan függ össze.
A szmájlisorozattal volt bajom, nem az örökbefogadás reklámozásával.
"De rendben 32-es bocsánat, hogy élek, meg hogy megszülettem... ... Mindenesetre megszoktam ezen az oldalon, hogy bármit írok azonnal belémköt mindenki meg rögtön támadni kezd, témakörtől függetlenül. Lassan már nem merek leírni egy betűt sem."
Jól van, nem kell ilyen sértődősnek lenni. (Biztos, hogy elmúltál már 16?) Momentán nem mindenki "kötött beléd", csak én. De ha nem használnál annyi és olyan szmájlit (legalább az élet-halál témájú kérdéseknél), akkor esélyes, hogy kevesebben "kötnének beléd".
Én nem reklámoztam az örökbefogadást !! Azt mondtam, hogy inkább adja valaki örökbe a gyerekét, mint hogy elvetesse . Ennyit mondtam csupán. De mindenki MAGA DÖNT, ÉS NEM ÍTÉLKEZEK SENKI FELETT !
Én leírtam a véleményem, azt lehetne kommentálni, nem azt a pár nyüves-redvás szmájlit ami írtam !!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!