Volt már valami furcsaság amit Isten üzent neked? Vagy hasonló. Tehát nem tudtad beindítani az autót, pedig 3 perce még ment az autó! Saját igaz történetet eltudnál mesélni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 08:29
21/31 A kérdező kommentje:
Istennek sok a dolga, és én úgy gondolom, hogy nem csak a mi világunkat teremtette. És az emberek csinálták ezeket a dolgokat, ezért nem Istent kell hibáztatni és kérni, hanem az embereket! És az embereknek kell csinálniuk vmit! És szerintem mázli az, hogy Isten pont rajtuk segített ami szuper dolog.
2020. jún. 22. 12:52
22/31 anonim válasza:
#21 Odaírtam, hogy ezek lehetnek véletlenek is és nem akarom ezzel bizonyítani Isten létét, ez csak egy válasz volt egy kérdésre.
23/31 A kérdező kommentje:
Talán. De senki se tudja, hogy mi az igaz.
2020. jún. 22. 13:01
24/31 Tislerics Máté válasza:
,,Talán. De senki se tudja, hogy mi az igaz."
Ha kiderülne, hogy egy nagyon ritka biológia folyamat miatt gyógyult meg a gyerek, amiről még nem hallott az orvos. Akkor mindjárt ki lehetne zárni, hogy Isten volt.
Szóval, egyáltalán nem olyan misztikus dolog ám ez! Bár tűnhet annak...
25/31 A kérdező kommentje:
Te miért vagy itt? Ez vallás! Nem pedig ateista kategória! Menj innen.
2020. jún. 22. 13:28
26/31 Tislerics Máté válasza:
Nem vagyok ateista! :(
27/31 A kérdező kommentje:
De írod, hogy véletlen meg ilyenek. És ez már annak hasonlít!
2020. jún. 22. 13:35
28/31 anonim válasza:
Nagyapám egyszer azt mondta, hogy ha egyszer Ő Istenhez kerül, akkor az lesz a kérese Istentől, hogy a temetésén egy hatalmas mennydörgés legyen. És valóban akkorát dörgött a temetésen, hogy az emberek ijedtükben a ravatalozóba szaladtak be.
Isten létezik, és nagyapám ott van!
29/31 A kérdező kommentje:
Ment a like! Komolyan beszélsz? :O Ijesztő amúgy. Időjárás mit mondott, milyen idő lesz emlékszel? Amúgy elhiszem, hogy megtörtént, csak kíváncsi vagyok.
2020. jún. 22. 13:46
30/31 anonim válasza:
#28 vagyok
Esett aznap, később kisütött a Nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!