Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az nagy baj, hogy nem hiszek...

Az nagy baj, hogy nem hiszek a bibliában se Jézusban? Félek, hogy pont ez miatt rossz helyre fogok kerülni az élet után :/ mert amúgy igazából senki sem tudja.

Figyelt kérdés

2020. jún. 2. 23:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
31%

Ha Nem tudná senki, akkor Isten tájékozatlanságban tartaná az embereket, ennélfogva, nem lenne igazságos.

Ezért nem zárta el magát teljesen az emberektől, hanem felhasznált némelyeket, hogy közvetitsék a mondani valóját. Ennélfogva senki nem mondhatja, hogy nem lett szólva.

Javaslom, hogy tegyél fel magadnak kérdéseket, mint:

Mi gyözne meg, hogy el hidd, a Biblia Istentől származik? Mit várhat az ember a Teremtőjétől, ha helyesen szeretne élni?

Az ilyen kérdésekre, kutass válaszok után. Ez első lépés arra, hogy elkezdj hinni abban, akiben most még nem tudsz elfogadni.

2020. jún. 2. 23:47
 2/26 anonim válasza:
100%
Általában aki nem hisz valamilyen vallásban az nem fél attól sem hogy az a vallás milyen módon ítéli el a hitetleneket. Abban higyj amiben megtalálod az utad, lelki békéd. Szerintem az Isten/istenek nem ilyen egyszerűen működnek és nem azt nézik ki miben hitt hanem mit tett. Vannak még mindig ősi törzsek erdők mélyén akik soha nem hallottak Bibliáról, Jézusról, Allahról és Buddháról sem de lehet hogy végtelenül önzetlenek és tiszta lelkűek. Akkor ők csak az elszigeteltség miatt kárhoznak el?
2020. jún. 2. 23:52
 3/26 A kérdező kommentje:
Sokan sokfélét mondanak. Asztrálcsík, vagy pl. az Otthonunk című film ami érdekes stb...
2020. jún. 2. 23:57
 4/26 anonim ***** válasza:
67%
TE melyiket tartod napjainkra vonatkozóan, hitelesebbnek?
2020. jún. 3. 00:08
 5/26 A kérdező kommentje:

Leginkább a tranzit a mindenhatóhoz, vagy a csodatévők, Ghost,csodás álmok jönnek.

Amikor felkelünk az életből akkor ilyen helyen vagyunk, és mindenféle jó dolgok vannak. Nem írom le hosszan, de néz utána :) tudom ezek mind csak fantázia, és senki sem tudja! :(

2020. jún. 3. 00:15
 6/26 anonim ***** válasza:
18%
Értem. Személy szerint elvárnád az Életadótól, hogy informáljon a szándékáról?
2020. jún. 3. 00:24
 7/26 A kérdező kommentje:
A lelkemet aki teremtett engem, jó lenne ha valahogyan üzenjen. Mert ugye a testemet a szüleim csinálták :)
2020. jún. 3. 00:26
 8/26 anonim ***** válasza:
67%

A szüleid hogyan tudtak "testet" készteni, Isteni hozzájárulás nélkül neked?

Mert az ember nem Teremtő, tehát nem készithet senkinek semmit, ha csak nem úgy van megalkotva, hogy szaporodásra legyen alkalmas?

2020. jún. 3. 00:32
 9/26 A kérdező kommentje:
Akkor én hogy lettem? Mert úgy kellett megszületnem, hogy anya és apa kalandoznak az ágyon. És én mint lélek elmentem a Mennyei Expresszel a földi élet állomásra ami a szülés? Mit gondolsz?
2020. jún. 3. 00:38
 10/26 anonim ***** válasza:
67%
Mit gondolsz, az első embernek hogyan lett teste? Illetve hogyan vált élővé a Földön?
2020. jún. 3. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!