Kikre vonatkozik a Máté 24?
Nem mondod? Nem értettem miért történnek ilyen igazságtalanságok. Köszönöm, hogy ezt elmondtad. Akkor ezek szerint itt árulás történik. Ugyan is ha ismeri az ilyen cimeket és kiadja, akkor a legjobban az szegi meg a szabályokat, akinek a legjobban kellene betartania azt.
Katolikus? Ezzel szégyent hoz azokra a katoliusokra is, akik nem is tudnak semmit. A módszere a Tanúinál is megmutatkozik. Egy vélt, vagy valós sérelemért, befeketiti az egész közösséget, ezeknek az embereknek a tudta nélkül. Igaz amit a Biblia ir, nincs olyan dolog, ami ki ne tudódna.
INkvizitor? De ilyen dologra nem adott az Úr senkinek felhatalmazást. akkor azért van, hogy aki magas százalékban van, ha nem ért egyet, hamar le nullázzák. Ez sok mindent elárul. Azt is hogy nem leht keresztény csoporthoz tartozó.
Srácok, srácok! Hát ez a krisztusi szellem, kárhoztatni másokat? Ez mindenkire vonatkozik.
Én katolikus vagyok, nem értek egyet Jehova Tanúi tanainak számottevő részével. De joga van a nézeteit kifejteni, még ha szerintem mondjuk téves is, és kétszáz ugyanolyan kérdésre kétszázszor beírnia ugyanazt a választ. Ezért ne gorombáskodjunk senkivel. Sőt, igazából általában ne gorombáskodjunk senkivel. Istennel ellentétben mi nem vagyunk szívek vizsgálói, kiváltképp nem egy internetes fórumon. Nem tudhatjuk, lehet, hogy épp egy hajszál választja el a másikkal való egyetértésről, és ezt a közeledést torpedózza meg a sértegetés.
Ha valóban hiszünk, nem szabad félnünk attól, hogy valaki kihívja a hitünk. A jó példával sokkal többet el lehet érni, mint hadakozással.
Merjük meglátni a másikban az embert.
Lehet, hogy nem értek egyet egy tanúval, de úgy szeretnék nem egyetérteni vele, hogy ő bátran elmondhatja előttem a nézeteit, és nem kell gyalázkodástól tartania. És ezt azért, mert én is szeretném, hogy velem szemben így járjanak el mások.
Ami pedig a tanúkat illeti, nekik is jobb lenne, ha a másikban az embert látnák, és nem egy gonosz összeesküvés szócsöveként tekintenének rá. Az én nézeteimre is kaptam már olyan reakciót, mintha legalábbis a Sátán szolgálója lennék, és éjszakánként szüzek vérét áldozom. Pedig bennem sincs rossz szándék, én sem kívánom a világ bukását, sem emberek halálát.
Tényleg, próbáljunk meg megbocsátóak lenni, elengedni a sérelmeinket.
Na, befejeztem a papolós szentbeszédet. Bocs, ha kicsit cringe.
Egyetértek Titussal.
12
Amióta itt vagyok azt olvasom, hogy a Tanuikat becsmérelik, pellengérre állitják, majd ha jó kitombolták magukat jönnek a Hit gyülekezetiek, vagy esetleg mások is.Belinkelnek ellenük szóló egyedi sérelmeket, amikre úgy utalnak, mint a közösségben zajló tömeges helytelenségekre. Ami engem illet, két válaszom ideje alatt, 78%-ról 57%-ra ugrott az értékelés.
Ezek a személyek is láthatatlanul hazugnak, meg egyébb megalázásra valló szavakkal kritizálnak. Még sem irtad neki ezeket. Mi ez ha nem személyválogatás, és közösségek vagy vallások feletti itélkezések, amik kizárólag Isten egyedi joga. Aki pedig adatokat ir ki másokról az megszegte a szabályok jogait, és a nevesitéssel megbélyegzi, és visszataszitja a válaszolót, mint ha azt üzenné, hogy "tünjön el a vallás rovatból" Minek lehet ezt nevezni?
Elég szelektív a látásod, de van ez így.
& 5.Ès mennyire igaz az őrtorony tanítsa!
Ellentètbe veled aki a hibát ès a bajt keresed!
Igen az 5-s beirhat bármilyen haazugságot az övèből ès a tantètelèből telyes gyülölettel.A másik a tantètelèből az Őrtornyábol, szerinte nem szabad másoljon vagy ha valamikor megtanulta ès fejből írjon.
Itt van a Krisztusi taníts?
A gyülölet.
Nem.
Sátán igyekszik azon,hogy aki az Isten szavát olvassa azt egymás ellen fordítsa,itt sikerült is.
Tegyètek fel a kèrdèst Istent vagy Sátánt akarom szolgálni.
Ha Sátánt akkor mocskolodjunk. Ha Istent akkor kellő tisztelettel bánjunk egymással.
Köszönöm.
Tisztelettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!