Vannak-e olyan nehezítő akadályok a hitre jutásotokban, amelyeket hívők okoztak? Mik ezek?
* Vagy voltak-e? Esetleg hívőként van-e olyan saját mulasztás, amit idővel felismertél ezen a téren?
Tehát: milyen gátakat emelnek a magukat Isten útján tudó emberek eléd, amik eltávolítanak Jézustól?
"Jaj nektek, képmutató írástudók és farizeusok, mert bezárjátok a mennyek országát az emberek előtt: ti magatok nem mentek be, és azokat sem engeditek be, akik be akarnak menni." ( (Mt 23)
"milyen gátakat emelnek a magukat Isten útján tudó emberek eléd, amik eltávolítanak Jézustól?"
(Róma 8:38, 39) 38 Mert meg vagyok győződve róla, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem kormányzatok, sem a jelenlegi, sem a jövőben történő dolgok, sem hatalmak, 39 sem magasság, sem mélység, sem semmi más a teremtésből nem lesz képes elválasztani minket Isten szeretetétől, amely Krisztus Jézus, a mi Urunk által mutatkozik meg.
Például itt, ezen a fórumon.
Bármit írok, amiből úgy látszik, hogy nem vagyok hívő, azonnal lepontoznak. Teljesen mindegy, hogy mit írok: igazat, jót, szépet... már repül is a piros kéz.
Ilyen társaságba viszont nem is szeretnék tartozni.
Én hívő vagyok, s mégis lepontoznak :D
Gondolj bele, hogy ha ebben a piciben is ekkora a ellenszenv mások iránt.
Hogyan tudja betölteni Krisztus királyi törvényét az önfeláldozó szeretettel kapcsolatban? Vajon hogyan vállalná a halált a testvéréért, vagy hogyan szereti az "ellenségét"? Az ellenszenve a gyűlölete, az egekben van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!