A másság bűn? (Kérdésed túl rövid, magyarázatod. )
Például ha valaki leszbikus vagy homoszekszuális, akkor bűnt követ el? Sokan mondják, hogy igen...de ha egyszer nem tehet róla...:-S
Köszi a válaszokat!
Olvasd el ezt a cikket, ez erről szól:
23:55
Ez nem igaz. Nekem is van meleg barátom. Mesélte, hogy igenis normális ember akart lenni, férjjel, gyerekkel, nyomta őt a környezet is, a társadalmi elvárások, de hiába - azon, amit érzett, nem tudott változtatni.
Ha kimaradtál volna biológiaóráról, az érzelmek egyik jellemzője, hogy önállóak.
BŰN!!!
Ezt a biblia egyértelműen kijelenti. A mózesi törvényekben mondja, majd Jézus megerősíti. "Nem azért jöttem, hogy eltöröljem a törvényt, hanem hogy betöltsem". A hegyi beszédben még jobban meg is szigorítja a paráználkodásra vonatkozó törvényt. Azt mondja, hogy már az is parázna, aki csak rá gondolt (hogy tegyen vmi olyat...).
De még szerencse, hogy Istennek minden lehetséges. Ő tegnap, ma és mindörökké ugyanaz! Ha régen tudott csodákat tenni és gyógyítani meg szabadítani, akkor most is tud.
Bűn a homokosság, de szerencsére, Isten meg tud belőle szabadítani (már többekkel meg is tette!).
08:47
Csakhogy sokan nem a Biblia szerint élnek, ami meg is érthető. Mellesleg, mint előbb említettem, az én barátnőm is próbált "leszokni" róla. Nem ment.
De legalább megpróbálta. Isten biztos ezt is értékeli majd... mindenesetre nem félek attól, hogy meg ne bocsátaná... hisz aki szeret az megbocsát, nem igaz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!