A Bibliában hol van benne, hogy Isten azt mondja Mihály főangyalnak üljön a jobbja felől?
69
A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért,.....megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
Tudod kedves Barátom, Én soha nem alacsonyodtam le ilyen stilushoz, még akkor sem, ha jogos lett volna. Remélem az Istennel ápolt kapcsolatod ezt nem fogja megsinyleni. Én megbocséjtok, mert jó dolog ez....
"Igen, ami nem azzal egyenlő, hogy Ő a Teremtő Isten"
Nem hát, hogy a Fiú teremtő Isten, az abból ered hogy a Biblia leírja hogy minden általa lett teremtve.
Hogy az embereknek egyetlen név adatott, ez természetesen az erőltetett jehovázás ellen szólt, hisz azon túl hogy egy hibás név, még csak jelentősége sincs ennek a névnek.
"A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért,.....megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!"
Az nem gyűlöletkeltés, ha felfedem az igazságot. Vagy te keresztényként nem az igazságot keresed, hanem a hazugságot és igyekszel sötétben járni?
Valószínűleg kitiltás azért jár, mert rendszeresen cserélgeted az accountokat.
"Valakinek a nevét megszentelni, vagy "tisztára mosni", azt jelenti, hogy magát a személyt mentesitik a vádak alól. Ezért olyan Fontos, és Jézus ezért mondta azt, hogy ez a legfőbb dolog, amiért jött, Ő maga is kijelentette Isten nevét az embereknek, és megszentelte azáltal, hogy nem csak használta, de közvetitette a személy szándékát, érzéseit, tulajdonságait."
Ez akkora öngól hogy......áhhhh...
"Ha Jehova nem hozza létre Jézust"
Mutasd ezt az igét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!