Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Zsidó lányok, asszonyok?

Zsidó lányok, asszonyok?

Figyelt kérdés
Van 1 zsidó lány, amikor megismerkedtem nem tudtam milyen vallású, 1 kiállításon taliztunk! Ő nem annyira vallásos, én sem, szülei kicsit jobban, nagyszülei nagyon! 1 éve járunk titolban ő 32 második ffi vagyok neki, én 39! lassan el kéne kezdeni beadagolni neki otthon, a szülei túlélnék, de az öregek kinyírnának minket szerintem, nagyon tart hogy reakciótol, de nagyon szeret, a családdal szakítana, én is szeretem, de miattam ne, inkább eltünök az életéből, hülye vallás csak a bajnak van, senki nem bizonyította be, hogy bármi is létezik, és h!borúk is vannak voltak miatta....
2020. ápr. 28. 12:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés?
2020. ápr. 28. 12:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

39 eves korodra tenyleg eddig jutottal el szellemileg? Szep munka, pajtas, szep munka...

A lanynak uzenem: MENEKULJ!

2020. ápr. 28. 12:57
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, végtelenül szánalmas, amikor 21. századi felnőtt emberek azon kattognak, hogy vajon anyuci-apuci otthon ehhez és ehhez mit fog szólni.

Álld a sarkadra, jóbarát!

2020. ápr. 28. 13:22
 4/19 anonim ***** válasza:
18%

"hülye vallás csak a bajnak van, senki nem bizonyította be, hogy bármi is létezik, és h!borúk is vannak voltak miatta...."

Igen, azok a csúnya, gaz nácikeresztények. Fúj!

2020. ápr. 28. 13:39
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

A nagyszülők miatt titkoljátok???? Minek? Ráadásul nem kis tinik vagytok, akinek anyu, apu megmondja, hogy mit tegyen. De eleve nem is a szülőkről van szó.

Elég idősek vagytok, kapjátok össze magatokat, ha nem akartok örökre egyedül maradni.

2020. ápr. 28. 13:41
 6/19 A kérdező kommentje:
A Nagyszülők nagyon fanatikusosan vallàsosaka! Azt nemakarjuk, hogy a mama infarktust kapjon.... komoly a problèmànk!
2020. ápr. 28. 14:17
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mama infarktust kap, azt csak a saját beteges gonolkodásának köszönheti majd, egy szemernyi bűntudatotok sem kell hogy legyen. Ne hogy már más pszichológusnál kezelendő agybaja miatt menjen tönkre az életetek. Ezt nem szabad hagyni.
2020. ápr. 28. 14:26
 8/19 anonim ***** válasza:

Tipp: a csaj megkérdi Nagyit, mit szólna betérõhöz? (Ha Nagyi tleg rendes zsidó, a válasz pozitív.)

Ha a válasz pozitív és Neked úgyse számít a vallás, térj be és akkor semmi gond. Igaz, az min egy, inkább két év és némi macera: zsinibe kell járni, meg kell tanulni imádkozni, kósert kell enni ( ezt érdemes vallástanulás, pl ZsTSz kapcsán, mert ott adnak vmi kaját, különben a kóser elég drága ) és végül, ha egyébként minden rendben, körül kell metélkedni.

Ezzel vigyázz, nehogy úgy járj, mint az alábbi történetben a srác:

"egyik közkedvelt pesti anekdota, amelyet egy ismert zsidó sebészprofesszorról mesélnek.A professzor úr Holló utcai rendelőjében megjelent egy izgatott fiatalember, azt követelve, hogy kasztrálják ki.

— De édes fiam, hogy jut eszébe az ilyesmi? — faggatta őt a professzor.

— Doktor úr, ne kérdezzen semmit, csak végezze el a kasztrációt, higgye el, rendesen megfizetem.

— Nem erről van szó, édes fiam, de a kasztráció végzetes dolog, különösen ebben a korban.

— Professzor úr, végezze el a műtétet, életbevágó szükségem van rá.

Mit volt mit tenni, a fiatalembe r nem tágított, így aztán megtörtént a kasztráció. A professzor oldalát azonban továbbra is furdalta a kíváncsiság, ezért a sikeres műtét után megkérdezte:

— Édes fiam, most már túl vagyunk rajta, igazán elárulhatja nekem, miért volt szüksége erre a műtétre?

— Tudja, Doktor úr, én halálosan szerelmes vagyok egy zsidó lányba. Márpedig a család ragaszkodik ehhez a műtéthez…

— Szent ég, édes fiam, azt műtétet, amire gondol, circumcisiónak hívják! — kiált fel ijedten a professzor.

— Na látja, doktor úr, ez a helyes kifejezés…

Raj Tamás" - [link]

2020. ápr. 28. 17:50
 9/19 anonim ***** válasza:

Te is zsidó vagy, vagy nem? Amúgy az

ateistàk is tudnak hàborùzni, nem kell ahhoz vallàsosnak lenni. (Lehet nincs elèg jó munkàd, oszt azèrt nem tetszel a szülôknek, nagyszülôknek.)

2020. ápr. 28. 19:59
 10/19 anonim ***** válasza:
No de nem derült ki a te vallásod. Ha eltérő az övétől, akkor betérhetsz. Nagyszülőknek mutasson be először csak mint egy kedves ismerőst, hátha megkedvelnek és akkor később elfogadóbbak lesznek. Amúgy sajnálom a helyzetedet, nagyon nehéz lehet, azt megértem. Viszont mégis csak ki kell állnotok egymásért. Imádkozzatok is, azIsten a rosszat is jóra tudja fordítani.
2020. ápr. 29. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!