Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, asszonyok! Napoztatok...

Lányok, asszonyok! Napoztatok már az idén? Meztelenül, vagy fürdőruhában?

Figyelt kérdés
Én ma délután tervezek kifeküdni egy kicsit a kertben. Én itthon meztelenül szoktam, hogy egyenletesen barnuljak. Szoktatok otthon napozni?
2012. ápr. 29. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Aki csinos, és igen, és meztelenül szokott, adja meg a lakcímét. Viszek távcsövet. ;-))
2012. ápr. 29. 11:30
 2/7 anonim válasza:
Tegnap kisétáltam a Tescoba (30 + 30 perc), elfelejtettem levenni az órámat, most pedig világít a csík a karomon. :D
2012. ápr. 29. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Vámpír vagyok, nem szoktam napozni.
2012. ápr. 29. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ma délután fogok kimenni napozni. Igazából én szoktam meztelenül is, de most várok valakit így nem teszem, de délután szerintem Vagy felmegyek a tetőtéri erkélyre mert akkor jó szögben leszek ami alkalmas a napozásra és akkor meztelenül fogok, vagy kint az udvaron bikinibe. Ott is csak azért mert be lehet látni az utcáról ami nem valami előnyös. Az erkélyen meg nem lehet belátni mert olyan a korlát :D Tavaly nyáron egy pusztán napoztam ami itt van a 2 város között bicajjal 20 perc alatt ott vagyok nagy rét jól betudom látni körbe meg fák vannak szinte a lélek nem jár arra lehet majd kimegyek oda is egy kicsit meztelenkedni mert szeretek :D És volt hogy oda jártam el kocogni is szintén meztelenül vagy felvettem egy dresszt hozzá a szúnyogok miatt ha már sötétedett. 19/L
2012. ápr. 29. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Én már 3 napja minden nap kifekszem napozni az udvarra, de meztelenül sosem.
2012. ápr. 29. 11:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Még nem, ma megyek strandra. Máshol, a negyedik emeleten, erkély nélküli lakásban elég nehéz lenne.

Mondjuk én barnulni amúgy sem szoktam, csak pirosra sülni.

2012. ápr. 29. 12:13
 7/7 anonim válasza:
Kifeküdni csak kevés időm volt hogy bejöttek a jó idők.Szoktam meztelenkedni, de még az idén csak fürdőruhában voltam kint.
2012. ápr. 30. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!