Lanyok, Asszonyok, Voltatok mar feltekenyek kolleganore, akit kulsejeben vonzobbnak talaltatok magatoknal?
Ha valakit magadnál vonzóbbnak találsz, akkor ott nem az illetővel van a baj, hanem veled. A te érdeked, hogy változtass magadon, ha meg ez nem megy, akkor maximum magadat utálhatod miatta, nem a másikat.
Vannak esetek, amikor a jobb külső előny, de ne általánosíts - főleg ne akkor, ha szakmailag megköveteli a munka, hogy ne csak a külső legyen tuti, hanem a tudás is. Azon meg összevitatkozni, hogy ki legyen a főnök titkánrője...kicsinyes és lealacsonyító szvsz.
Ha magaddal nem vagy megelégedve, akkor magadon változtass és ne sunyiban pletykálj meg furakodj mások életébe! Ez még visszataszítóbb emberi viselkedés, mint akármilyen visszaélés a külsővel...
Soha életemben nem lennék féltékeny egy ribancul viselkedő, külsejével érvényesülőre.
Ugyanis számomra nem versenytárs. Teljesen más kategória. Én inkább játékos, sportos, kislányos vagyok, aki az eszével és a szorgalmával próbál érvényesülni.
Persze sokszor nehezebb így érvényesülni, de ha egy ilyen ribanctípust akarnék legyőzni, akkor nekem is az ő módszereit kellene alkalmaznom. Az viszont nekem nem megy. Ezért tudomásul veszem, hogy ahol az ő módszereivel lehet érvényesülni, ott sosem leszek győztes, ahol meg az enyém az elfogadott, ott inkább nekem van esélyem, ennyi.
Féltékenykedni hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!